Početna Rijaliti “JAKO SE SLADIM I UŽIVAM ŠTO JOJ SE SVE OVO DEŠAVA”: ANĐELINA...

“JAKO SE SLADIM I UŽIVAM ŠTO JOJ SE SVE OVO DEŠAVA”: ANĐELINA NAJVEĆA SUPARNICA SE OGLASILA IZ SPOLJNOG SVIJETA – SVOJIM STAVOM ZGRANULA VODITELJA U EMISIJI! (FOTO)

Bivša zadrugarka Ana Jovanović gostovala je nedavno u emsiji na Red televiziji i tom prilikom progovorila o Anđeli Đuričić sa kojom je prošle sezone bila u žestokom sukobu.

Voditelj Panda ju je u jednom trenutku pitao da li se naslađuje kad vidi kakve se stvari dešavaju Anđeli i da li uživaš što ona plače.

– Da jako se sladim iskreno, baš sam srećna, baš uživam stvarno – odgovorila je Ana kao iz topa.

– Ti si neka čudna biljka dodao je voditelj začuđeno, na šta je Ana odmah uzvratila:

– Ne, nisam ja čudna biljka, nego je ona mene prošle godine dovodila do takvih situacija i nervnih slomova. Ubeđivala me je da ja umišljam i ubeđivala je sve ljude da je ona nešto što nije. Ove godine je pokazala ko je, razlika je samo što je prošle godine niko nije hteo.

Podsetimo, Ana Jovanović i Anđela Đuričić imale su tokom prošle sezone Zadruge žestoke rasprave, a osim toga Ana je važila i za Anđelinu veliku suparnicu, obzirom da se ljubila i sa Matejom Matijevićem, sa kojim je Anđela bila u vezi i takođe kasnije imala burne svađe.

pulsonline.rs