Početna Rijaliti DOBILI SU INSTRUKCIJE! Produkcija unijela poruku za Zvezdana i Anđelu – koverta...

DOBILI SU INSTRUKCIJE! Produkcija unijela poruku za Zvezdana i Anđelu – koverta skrivena ispod gomile stvari

Turbulentan odnos Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić obilježio je šestu sezonu rijaliti programa “Zadruga”. Oni danas proslavljaju drugu mjesečnicu njihove ljubavi, a fanovi su se potrudili da im uljepšaju ovaj dan. Poslali su im mnoštvo poklona među kojima su dvije majice na kojima piše “ona je moja”, “on je moj”, te je Slavnić odmah prokomentarisao:

– Ovo se neće desiti – rekao je Zvezdan.

– Je l’ moguće? Sutra veče na žurci, kako si takav – rekla je Anđela.
– Možemo da se dogovorimo, nikad – rekao je Slavnić.

– Dobro, ja ću da nosim – rekla je Anđela.

Ona je nakon toga vidjela posteljinu, za koju je sinoć molila podršku da im pošalje, te se obradovala još više. Nakon toga, njih dvoje su pročitali čestitku koju su dobili. Fanovi su im jasno dali istrukcije da treba da se bore za svoju ljubav i da nikome ne dozvole da ih razdvoje.

– Ljubav ne zna za godine, za sebičnost, za ponos, ne pita da li je prilika, da li je vrijeme i mjesto, ne pita koji dio tijela ljubiš, jer ćeš sigurno poljubiti svaki – pisalo je u čestitci na jednoj strani.
– Od života kidan, rasut na sve strane, doveden pred ponor, ugledao je svijetlo, zacjelio rane, našao je svog anđela – jedan Zvezdan. Živjela je u bajci, kao princeza, sakri se ispod tame od suza njenih potekla je rijeka dok nije njega ugledala – jedna Anđela. I htjeli su ljudi omče da im stave, ali morate znati, za ljubav niste krivi! Slavnići naši, ponosni smo jako, vaša je ljubav rijetka, čuvajte jedno drugo i samo to je vrijedno i dok vas vjetrovi lome, vaša su srca jedno. Vaš Bungiš tim – pisalo je na glavnoj stranici čestitke,.

Anđela i Zvezdan su se zahvalili fanovima, a zatim su gledali zajedničke fotografije koje im je podrška poslala.

balasevizam.novi.ba