Početna Showbiz Darko Lazić ni nakon oduzimanja vozačke se ne smiruje: Pjevač ponovo za...

Darko Lazić ni nakon oduzimanja vozačke se ne smiruje: Pjevač ponovo za volanom

Izabranica pjevača Darka Lazića podijelila je snimak na kojem on vozi automobil, što ne bi bio nikakav problem da mu prije nekoliko godina nije trajno oduzeta vozačka dozvola!

Naime, folkeru je trajno oduzeta vozačka dozvola još 2013. godine, ali Darko nije obraćao previše pažnje na zakon, pa je više puta uhvaćen za volanom.

Lazić je procijenio da mu je sasvim uredu da plaća kazne, ali 2018. godine je izazvao saobraćajni udes u kojem je jedva izvukao živu glavu! Pjevač je tada obećao da nikada više neće sjesti za volan, ali je svoju riječ vrlo brzo prekršio.

Sada je isplivao snimak na kojem se vidi da je Darko vozio kola na putu do Praga, a to što se video našao na internetu ga uopšte nije zabrinulo.

S druge strane, postoji mogućnost da je pjevač polagao vožnju u drugoj državi, odnosno u Njemačkoj, o čemu je ranije govorio.

– Imam doživotnu zabranu vožnje, ali mogu ponovo da polažem u Njemačkoj. Srećom, nisu mi u Srbiji oduzeli dozvolu za traktor. Imam dedin traktor i vozim ga kada radim na njivi. Motor vozim od dvanaeste godine. Kada sam bijesan i nervozan, sjednem da se provozam do Novog Sada ili do Zlatibora. Tako zaboravim na sve probleme i vratim se kući pun pozitivne energije – rekao je Lazić.

U svakom slučaju, Darko je potpuno samouvjeren u svoje vozačke sposobnosti.

POVEZAN VIDEO:

(express/informer)