Početna Rijaliti “AKO UĐE BULIĆ, GOTOVA SI” Zvezdan Slavnić uputio jezive pretnje Ani Ćurčić...

“AKO UĐE BULIĆ, GOTOVA SI” Zvezdan Slavnić uputio jezive pretnje Ani Ćurčić zbog bivšeg, ne piše joj se DOBRO

Odnos Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić svakog dana šokira javnost, a kako je njen bivši partner Aca Bulić u više navrata rekao, postoji mogućnost da im se i on pridruži na velelepnom imanju u Šimanovcima.

Prema pisanju medija, Zvezdan je na jeziv način uputio pretnje svojoj bivšoj supruzi Ani, i to sve zbog potencijalnog ulaska Bulića.

– Ako nastaviš s ovim, kunem se ubiću te, ako uđe Bulić, gotova si. Šta ti misliš da sam ja glup, da ne kapiram kako ga u šiframa zoveš da uđe. K*rvo raspala, nemaš pojma šta će se tada desiti ako ga budem video na vratima – urlao je Zvezdan na bivšu partnerku, koja čeka svojih pet minuta.

Celo dešavanje ispratio je i Aca koji je u više navrata potvrdio da želi u rijaliti, te priznao najdublje emocije prema Ani i otkrio da nikada ne bi naslutio da ona trpi nasilje.

– Da, ušao bih u “Zadrugu” ako bi to njoj pomoglo. Ona je neko moj, to je moja Ana, ja bih život dao za nju, a ne ušao tamo. Ona je moja prva ljubav, moje nešto dečačko i čisto. Smatram da svaka žena treba da ima zaštitu i verujem da muškarci koji vole znaju o čemu pričam. Ne znam, ne verujem da bi Zvezdan smeo nešto da uradi, a ja bih samo ušao da zaštitim Anu, što ću svakako i uraditi – rekao je Bulić u “Novom jutru”.

Kurir.rs/Republika