Početna Showbiz Prva fotografija Slobinog nasljednika: Radanović se obratio sinu Damjanu emotivnom porukom!

Prva fotografija Slobinog nasljednika: Radanović se obratio sinu Damjanu emotivnom porukom!

Pjevač Sloba Radanović nedavno je postao otac. Njegova supruga Jelena Radanović porodila se u jednoj privatnoj bolnici u Beogradu u kojoj se nalazi od jučer, i na svijet je donijela dječaka Damjana. Sloba je sada po prvi put na svom Instagram profilu objavio sliku nasljednika i uz nju napisao emotivnu poruku.

– Ako treba za te’ ginem. Hoćeš sunce da ti skinem? Hoćeš krvi? Daću ja.. Evo cisterna – napisao je Sloba na svom Instagram storiju.

Podsjetimo, ime Damjan je muško ime koje je porijeklom iz staro-grčkog jezika, i smatra se da potiče od grčkog imena “Damianos”, a koje pak potiče od imenice “Damao”, u bukvalnom značenju – pobjednik, ukrotitelj, ili u glagolskoj formi – krotiti, pripitomiti, ukrotiti. Sloba je nedavno i otkrio zbog čega su djetetu dali upravo ovo ime.

Razmišljali smo o dosta o imenu, gledali smo neka starija imena. Inače jedno od mojih omiljenih mjesta je manastir Zočište, to je manastir koji je posvećen Svetim Vračima, Kozmi i Damjanu, tako da eto, to je isto jedan od razloga – otkrio je Radanović za “Pink”.

ekskluziva.ba