Početna Showbiz “OTKUD NJIMA DA JE OVO DOBROTVORNO TAKMIČENJE?” Bosanac brutalno o skandalu koji...

“OTKUD NJIMA DA JE OVO DOBROTVORNO TAKMIČENJE?” Bosanac brutalno o skandalu koji je potresao estradu: “Razmazili smo ih”

Velika prašina podigla se u javnosti kada je kandidat “Zvezda Granda”, Dušan Vukadinovića, optužio Snežanu Đurišić, pevačicu i članicu žirija popularnog takmičenja, da je od njegove majke tražila novac kako bi njen sin prošao u sledeći krug.

Dok je pevačica izjavila da je spremna da, zbog pokušaja da se ukalja njena karijera, podnese tužbu, ostali članovi žirija su oštro demantovali tvrdnje kandidata, a Dragan Stojković Bosanac je jasno dao svoje mišljenje na ovu temu.

– Ono što bih rekao sada možda ne bi bilo umesno, ali izgleda da će on teško napraviti kuću i kupiti dobar auto, s obzirom da se bavi nečim što je praktično nedokazivo. A drugo, ne znam otkad su oni shvatili da su „Zvezde Granda“ dobrotvorna emisija, odnosno fondacija koja pomaže momke i devojke koji ne bi ništa da rade, ali bi malo da pevaju. Bilo kako, samo da pevaju i da se pojavljuju, a onda ujutru idu na kafu posle subotnje večeri i ovi im viču: „Jesi razvalio, gledali smo te“. Izgleda da mu neće više biti tako slatko jer je to po meni jedna obična glupost – rekao je Bosanac.

On se osvrnuo i na to da svi kandidati koji dolaze iz unutrašnjosti imaju plaćen smeštaj u Beogradu tokom snimanja, kao i vežbe u studijima tokom priprema za nastupe, a naposletku dobiju i svoje menadžere.

– Mislim da ste ih suviše razmazili po tom pitanju. Ja sam i u emisijama govorio da je ovo naše zanimanje jako skupo zanimanje i da traži dosta sredstava i ulaganja. A to nosi sve što nosi karijera – od neprijatnosti na nastupima do neplaćanja od strane pojedinih menadžera ili onih sa kojima se pogodi posao, pa sve do toga da ih neko skloni sa televizije i iz javnosti. Mislim da se prema kandidatima ne treba ophoditi kao deci iz muzičke škole koja su pod pokroviteljstvom države, jer ovo je privatna firma i mi radimo jedan vrlo ozbiljan posao. Mislim da se i koncept čitave emisije malo iščašio zbog te ljubaznosti koju pokazujete prema kandidatima – kazao je Bosanac u emisiji „Zvezde Granda – Specijal“.

blic.rs