Početna Rijaliti Ne moram ništa da radim: Dejan Dragojević otkrio kako živi nakon trijumfa...

Ne moram ništa da radim: Dejan Dragojević otkrio kako živi nakon trijumfa u Zadruzi, evo šta mu najteže pada!

Dejan Dragojević, bivši rijaliti učesnik, oglasio se putem Instagrama i otkrio kako provodi vrijeme nakon trijumfa u “Zadruzi”.

– Dobro jutro od modernog domaćina, to sam ja! Kažu: “Kakav si ti domaćin, ne radiš ništa?”. Ja sad radim. Sad je snijeg pao, ali ga ne čistim, zašto? Moderni domaćin zna, ima vremensku prognozu, zna da će taj snijeg da se otopi, nema potrebe ja da radim – započeo je Dejan a potom priznao da on nije prinuđen da radi sve ono što se podrazumijevalo nekada da domaćini rade.

– Hljeb ne jedem, ne moram po hljeb, mlijeko ne pijem, ne moram po mleijko… Kokoške nemam, krave nemam, životinje u dvorištu nemam, tako da ne moram ništa da radim osim da propustim pješaka na biciklu, da odem u teretanu, prelistam šta ima na TikToku i Instagramu… Moderni domaćin! Šta ću ja sad, da ustanem, da idem da mlatim, kad kod mene nema ništa od toga.

Ipak, kako Dejan kaže on nije besposlen, a najteže mu pada što mora da ustane iz toplog kreveta.

– Velika je razlika između domaćina ovog doba i ranije. Naravno, još uvijek postoje ljudi na nekim mjestima gdje žive domaćini – domaćini, ali za ovu situaciju gdje ja živim, ja sam domaćin. Pazi ovo, 09:50h, ja već spreman za teretanu u punom gasu. Razmišljam cijelo jutro šta ću, da li grudi ili leđa… Popij protein, ponesi, spakuj… Mislite da je lako?! Sjednem u auto i ovako vozim, volan u minus fazi. Lako je sada biti u toplom krevetu, ja bih sad najviše volio da spavam, još nedjelja, neradni dan – objasnio je Dejan.

ekskluziva.ba