Početna Showbiz Nastup koji se čekao sa nestrpljenjem: Evo šta je Snežana Đurišić zaista...

Nastup koji se čekao sa nestrpljenjem: Evo šta je Snežana Đurišić zaista rekla Dušanu Vukadinoviću koji ju je optužio za mito!

Svi su čekali nastup Dušana Vukadinovića u „Zvezdama Granda, koji je optužio Snežanu Đurišić da navodno uzima mito, a ove subote konačno je prikazan duel iz drugog kruga u kom se našao sa Natašom Radivojević iz Milijevog tima.

Njihov duel izazvao je brojne komentare članova žirija i do posljednjeg trenutka situacija je bila neizvjesna, a konačni rezultat bio je 5:4 u korist Snežaninog kandidata.

– Trebalo je da dobije šest glasova. E Dušane oštećen si, ali nema veze – dobacila je odmah Snežana na račun svog kandidata.

Međutim, takvog stava nije bila Marija Šerifović koja je istakla da smatra da je njegov nastup bio pun grešaka.

– Dušan je pjevao za pet glasova i neću reći da su ga greške koje je pravio koštale mog glasa, to je činjenično stanje, ali smatram da zbog tih grešaka nisi trebalo da prođe direktno dalje- objasnila je Mara, a na pitanje Saše Popovića koje su greške u pitanju detaljno je objasnila:

– Bilo ih je previše. U drugoj pjesmi ukrasi mu nisu izlazili, mijenjao je melodiju, u nekim trenucima je bio nizak. U prvoj numeri nizak često, je l’ dovoljno da nema šest glasova?

Saša Popović se usaglasio sa Marijinim komentarom budući da je i on, kao vrsni poznavalac muzike i najveći estradni mag takođe čuo te greške.

S obzirom da je Mara u posljednjem trenutku dala glas dami iz Milijevog tima, tu zaslugu pripisala je njenom izvođenju Karleušine pjesme za koju je tvrdila da je odlično „skinula“.

U svom stilu, kroz šalu, i Bosanac je dao svoje mišljenje te u jednom trenutku izimitirao glas Jelene Karleuše.

– Mene je oduševilo „Ogledalce“ kroz nos to mi je bilo bomba! Ti si jedna razdragana osoba, osoba koja očito nema nikakvih problema u životu i tako si pjevala. Svaka ti čast. Sve se prenosi, kad dođe tegoba na scenu od kuće, to se i vidi- rekao je Stojković, a potom Dušanu udijelio savjet.

– Pun glas imaš, ali moraš da vodiš računa oko salivanja tonova, ako prođeš. To će ti Sneža objasniti kao šećer. Poslušajte iako je ona jako naporna kada objašnjava, ja sam jednom bio prisutan, ali budi uporniji od nje i biće rezultata- posavjetovao ga je Boske i nasmijao sve kolege.

Viki Miljković nije ostala ravnodušna na Dušanovo izvođenje čuvenog hita „Romanija“ te se usaglasila sa ostalim članovima žirija da je prvu pjesmu mnogo bolje izveo u odnosu na numeru Šerifa Konjevića.

– Nisam te nekako registrovala u prvom krugu, malo Crnogorac koji se vuče, čini mi se da ti je sve poteško da uradiš, ali imaš tu glaščinu. Slušaj svoju mentorku i bićeš ti dobar. Što se Nataše tiče, meni je sve bilo tu i tamo, čak je odabir pjesme „Ogledalce“ dobar, ali se meni nije dopalo kako si je ti otpjevala- iskrena je bila Viki.

Iako čvrstog stava da mu je ovoga puta bolji bio Snežin takmičar, Đorđe David pohvalio je i izvođenje Nataše Radojević.

– Ja sam povukao svoj glas za takmičarku u trenutku kada sam vidio da je Mara dala za nju jer ja kao član žirija dajem sebi za pravo da napravim razliku u korist kandidata broj dva, iz prostog razloga jer je njegova boja meni fenomanalna. Smatram da Nataša u prvoj pjesmi nije bila dobra i zato sam napravio tu razliku, a za drugu numeru se slažem da je bila bombona- rekao je roker.

I kao što to obično biva, nakon članova žirija riječ su dobili i mentori koji su dali niz savjeta, ali i vjetar u leđa svojim takmičarima kako bi zablistali u baražu.

– Dušane, evo čuo si. Ono o čemu smo pričali sve vrijeme upravo ti je rekla i Viki i skoro svi članovi žirija. Moraš da se probudiš. 60 posto sam teškom mukom uspjela da ga pokrenem, stalno kasni, stalno se sve to vuče. Prelijepa boja, divan talenat, sve imaš što treba da ima jedan dobar pjevač, još samo da se probudiš i biće super. Bori se u baražu, držim palčeve i tebi i sebi,- poručila je Sneža Dušanu, dok se Mili osvrnuo na nevjerovatan napredak talentovane Nataše.

– Ne znam da li se sjećate Nataše iz prvog kruga… Ali ja mislim da je ovo jedan toliki skok i scenski, i samopouzdanja i svega. Mislim da su te dva glasa koštala jer nisi pokazala snagu koju imaš. Tačno si otpjevala, ali je falila malo ona Nataša koja divlja. Valjda si se više koncentrisala na nastup ili na nešto, tu smo malo bili u dizbalansu, inače ne da sam zadovoljan nego sam prezadovoljan – rekao je Milić.

ekskluziva.ba