Početna Rijaliti CAR I ZORICA U BRUTALNOM OKRŠAJU NA IVICI INCIDENTA U ulogama “Zlorke”...

CAR I ZORICA U BRUTALNOM OKRŠAJU NA IVICI INCIDENTA U ulogama “Zlorke” i “krompirka” napravili haos, Ćurčićeva brzo skočila na noge

Filip Car i Zorica Marković sukobili su se tokom nominacija, a u sve se umešala Ana Ćurčić, koja je želela da odbrani pevačicu ali i otkrije svoje mišljenje.

Car je tokom obraćanja Zorice zadrugaru koji je nominovan, dobacivao ali i provocirao, što je pevačicu ubrzo razljutilo.

– Volela bih da ostaneš dosledan i da pokažeš ljudima koji nas gledaju da postoje osobe koje su verne svojim partnerima. Volela bih da upoznam tu devojku, koja je na osnovu tvoje priče, jako srećna napolju. Ja se iskreno nadam da ti mene nećeš razočarati, kao zadrugara, učesnika i tako dalje. Nemoj da utiče na tebe što ti kažu ovde, malo pojedince drma kompleks, nisi ti kriv što si lep i što si takav – rekla je Zorica o Marku, pa je prešla na Anitu:

– Je l’ mogu da kažem da ga gotive starije žene? Ovo je primer – rekao je Car.

– Mogu da ti kažem da pu**š ku***, sram te bilo! Ja sam lepo rekla da imam i starijeg i mlađeg sina – rekla je Zorica.

– Uspeo je da pridobije starije žene samo pričom, ali Zorica Marković nije taj tip – rekao je Car.

– Da li bi ti mogao, kada izađeš iz ovog rijalitija, da ovog dečka preporučiš svojoj mami – pitala je Zorica.

– Ja bih mogao da mi ga i ti on izbla**ate kad izađete. Moja mama nikome ručak ne daje osim svom sinu. Pošto si ti bezobrazna, sad ću i ja. Pošto sada tako govoriš, ne ne bih – rekao je Car.

– Neviđen si frajer, je*i se folirantu jedan, pali budaletino – rekla je Ana.

– To što vas neće muškarci, tebe Marko, tebe Zvezdan, to nije moja stvar – rekao je Car.

– Mnogo si jadan Filipe i devijantan – rekla je Zorica.

– Ne da si pi**a, nego si pi**etina. Krompirko, šta si se uspalio? Ti mene vređaš. Idi je*i ku**e, za bolje i nisi. Sram te bilo, marš tamo, krompirko – rekla je Ćurčićeva.

– Šta ste se usp**lile paćenice. Pu*i ti ku**c stara ku**o, ka*a te jedan kaskader, pa bi i drugi – uzvratio je Car.

– Ti glumiš mafiju, ti si ku**c na bicikli, odmah da ti kažem – rekla je Zorica.

– Godinama Zorica godinama po rijalitiju vređa najstrašnije i zaliva ovde po rijalitiju, evo ja kažem da je ona mama “Zlorka” – urlao je Car.

– Ja vidim u očima i jednoj i drugoj da ste zle, pokvarene, zato ste se i našle. Ti kao polarna medvedica zalivaš ovde – rekao je Car.

– Neko te drugi pravio, nije Franjo, komšija neki, glavonja neki. Sa mojih 60 godina ti ne bih pi**e jer si krompir u kaputu. Ne glumi mangupa, jer si ku**c na bajsu – rekla je Zorica.

kurir.rs