Početna Vijesti Tuga do neba, preminuo i četvrti mladić (17) iz Rožaja: Roditelji ostali...

Tuga do neba, preminuo i četvrti mladić (17) iz Rožaja: Roditelji ostali bez sina jedinca

Tri maloljetna mladića iz Rožaja , inače braća i najbolji prijatelji, poginula su u prošle nedjelje u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, dok su se ljekari četvrtom mladiću nedjelju dana borili za život. Nažalost, prema saznanjima Kurira, on je preminuo sinoć!

Podsjetimo, A. M. (16), S. M. (16), I. D. (16), a sada i F. D. (17) stradali su na magistralnom putu Rožaje- Bać oko 22 sata kobne noći.

– Tinejdžeri su se kobne večeri sreli u jednom kafiću u Rožajama i sjeli su zajedno da popiju piće, smijali su se i družili. U jednom trenutku krenuli su kući u selo pored Rožaja i sjeli u “audi” smrti. Međutim, kada su bili u blizini svojih domova, jedan od poginulih dobio je navodno poziv od majke koja ga je zamolila da se vrati do grada kako bi joj kupio neke namirnice – kaže za Kurir mještanin Rožaja i dodaje da su se mladići zatim vratili do grada.

– Mladići su odlučili da se vrate ka marketu i poginuli A. M. je navodno, kako se sumnja prilikom neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom i sletjeli su u rijeku Ibar.

Poznanici su, inače, za Kurir ranije ispričali da su mladići bili izuzetno vrijedni, pošteni i da je sudbina učinila svoje.

– Dvije kuće su zavijene u crno, velika tuga se nadvila nad Rožajama, i teško će ovo njihove porodice preživjeti – rekao je tada sagovornik.

F.D. je, kao i S.M. bio sin jedinac i najviše su vremena provodili sa svojom braćom od stričeva, sa kojima su i poginuli.

Izvor: Kurir