Početna Showbiz SASLUŠANA SEVERININA MAJKA Ana svjedočila o tuči ćerki, davanje iskaza je prekinuto,...

SASLUŠANA SEVERININA MAJKA Ana svjedočila o tuči ćerki, davanje iskaza je prekinuto, unosili joj vodu

Majka Severine Vučković Ana saslušana je u petak u Županijskom sudu u Splitu. Ona je ispitivana kao svedok o tuči njenih ćerki Severine i Marijane Popović koja se dogodila u avgustu prošle godine u njenom stanu.

Ana je došla u pratnji Severinine advokatice Jasmine Biloš, a izbegla je susret s medijima. Pevačica nije bila uz svoju majku, jer se i dalje nalazi na odmoru na Maldivima.

Šta je Severinina i Marijanina mama ispričala pred sudijom u jednosatnom ispitivanju još uvek nije poznato, ali se pronela vest da joj je u jednom trenutku pozlilo. Ipak, kasnije se utvrdilo da to nije tačno, već da je iznošenje iskaza nakratko prekinuto jer je Vučkovićeva zatražila da popije vodu, prenose hrvatski mediiji.

Podsetimo, Severina je optužena za pretnje nakon sukoba sa sestrom Marijanom. Na sudu je prvo bila ispitana Popovićeva, zatim jedna članica familije, a nakon toga i majka sukobljenih sestara.

Severina se nije pojavila i na prethodnom ročištu, ali je imala opravdanje zbog zdravstvenih razloga. Navela je da mora na operaciju i obećala da će doći kao pratnja majci kada ona bude imala svoje saslušanje. Ona se u petak ipak nije pojavila,niti je, prema pisanju hrvatskih medija, obavestila sud da neće doći. Sud više nije želeo da čeka pevačicu, pa su u sredu zakazali saslušanje Ane Vučković za petak. S obzirom na to da pevačica nije bila u mogućnosti da dođe, s majkom je poslala svoju advokaticu.

Nakon ispitanih svedoka biće odlučeno da li će protiv Severine biti podignuta optužnica ili ne.

v alo.rs