Početna Showbiz Ponosni roditelji oduševili javnost ovim potezom: Radanovići napravili uspomenu za cijeli život,...

Ponosni roditelji oduševili javnost ovim potezom: Radanovići napravili uspomenu za cijeli život, a evo šta mali Damjan ima na Slobu

Sloba Radanović izveo je iz porodilišta svoju suprugu Jelenu i nasljednika Damjana, a potom su se zajedno uputili ka porodičnom domu, gdje je njihovog sina čekala spremna dječja soba.

Ponosni mama i tata su riješili da nasljedniku naprave lijepu uspomenu iz „bebećih dana“ te su se poslužili specijalnom glinom na kojoj je maleni Damjan ostavio otisak stopala.

Kako Jelena sa pratiocima nerijetko dijeli aktivnosti iz svakodnevice, ona nije odoljela da se pohvali fotografijom na kojoj se vidi otisak stopala njenog trećeg nasljednika, a najnovijom objavom je raznježila pratioce.

– „Mašala“, „Na Slobu velika noga“, „Nek je živ i zdrav“ – bili su samo neki od komentara pratilaca

Inače, Jelena i Sloba su za paparace ispozirali ispred privatne klinike na kojoj se pjevačeva supruga porodila i tom prilikom je ponosna mama istakla da je presrećna što je podarila Radanoviću sina.

– Super se osjećam, srećna sam jako. Treći sin, i to Slobin sin. Prvo idemo u crkvu da se zahvalimo Bogu. Sve je spremno za dolazak bebe, zbog toga je Sloba i kasnio. Naučiću ga svemu, ja sam ipak iskusna majka – rekla je Jelena.

POVEZAN VIDEO:

Izvor: Alo.rs