Početna Vijesti Ovo je žena (32) koja je poginula dok je gurala kolica sa...

Ovo je žena (32) koja je poginula dok je gurala kolica sa bebom: Očevici nesreće u Lučanima u šoku, otkrivaju kako je stradala

U centru Lučana danas se dogodila stravična saobraćajna nesreća u kojoj je naočigled brojnih sugrađana život izgubila L. R. (32) iz ovog mjesta.

Naime nju je krećući se u rikverc pregazio kamion marke kamaz i to naočigled više desetina građana varošice Lučani koji su danas po sunčanom danu iz ljetnjih bašti okolnih kafića posmatrali nesrećni događaj.

– Mlada žena je bila u društvu svoje majke, a u kolicima je vozila šestomesečnu bebu. Najednom ona se sagla, da li da veže pertlu ili šta već, saplela se i jednostavno je podletjela pod točkove kamiona koji je išao u rikverc. Mi smo sve to posmatrali, vikali smo, dozivali vozača koji se sporo kretao, ali je on jednostavno nije vidio, pretpostavljamo da mu je bila u mrtvom uglu. Evo uviđaj se završava, a mi svi smo i dalje u šoku. Posmatrali smo kako gine, a ništa nismo mogli da preduzmemo, sve se dogodilo u trenutku – priča mještanim Lučana, očevidac događaja.

Nezvanično, majka nastradale L.R. kao i njena beba nisu povrijeđene u ovom udesu.

Izvor: Kurir