Početna Rijaliti OVAKO JE IZGLEDALA ANĐELA KADA JE BILA DIJETE Isplivale fotografije poznate ljubavnice...

OVAKO JE IZGLEDALA ANĐELA KADA JE BILA DIJETE Isplivale fotografije poznate ljubavnice dok je bila djevojčica (FOTO)

Od male fine devojčice do najpoznatije ljubavnice

Anđela Đuričić, ove šeste sezone “Zadruge”, pokazale se potpuno drugačije u odnosnu na prethodnu, te zbog rasturanja braka Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić često je bila na stubu srama.

Crnogorka je važila za jednu od lepših zadrugarki koja je kročila na velelepno imanje, a po raznim anketama i najprirodniju, u odnosu na ostale koje se često podvrgnu estetskim korekcijama ili čak i operacijama.

 

Da li je radila nešto na sebi pogledajte njene fotografije iz detinjstva, gde je zadrugarka bez trunke šminke kao pravi devojčurak.

Đuričićeva je još kao mala volela da se slika pored mora u svom rodnom mestu gde je i odrasla, tako da slike koje trenutno vidimo na Instagramu jesu njena svakodnevnica.

Na fotografijama se jasno vidi kako je Anđela izgledala bez uvećanih usana, ali i koliko se često smejala u vreme kada nije važila za “ledenu kraljicu”.

Period koji je provela u Đenovićima, za nju je kako kaže prelep, a nakon ove promene možemo da zaključimo koliko ju je život u Beogradu promenio ali i prolepšao.

POVEZAN VIDEO:

NAŠA PREPORUKA:

alo.rs