Početna Showbiz Ovako izgleda Slobina luks vila od pola miliona eura: Enterijer boli glava,...

Ovako izgleda Slobina luks vila od pola miliona eura: Enterijer boli glava, kupatilo od mermera, kadrovi ostavljaju bez daha!

Sloba Radanović pukao je maltene svu ušteđevinu koju je zaradio prošle godine. Prvo se častio novim mercedesom, a onda je na red došlo i renoviranje kuće u Višnjičkoj banji, koje su završili pred dolazak prinove – malog naslednika Damjana.

Sada kada je porođaj prošao u najboljem redu, Sloba i Jelena mogu da uživaju u luksuzu i eleganciji, a na svom Instagram profilu je podelio snimak renovirane kuće.

 

Cena ove nekretnine je bila paprena, kao i renoviranje što i ne čudi s ozbirom da je u njihovom domu sve apsolutno novo.

Novopečeni tata je prvo počeo sa snimanjem hodnika, a onda je pokazao enterijer od kog doslovno zastaje dah. Novi plazma televizor, spavaća soba urađena po najboljem ukusu, a tu je i kutak za malog Damjana.

Kuća je opremljen najnovijom tehnikom i nameštajem. Domom dominiraju tople nijanse, a prostrano kupatilo od mermera je mnoge ostavilo bez teksta..

Inače, Sloba Radanović kupio je kuću u Višnjičkoj banji, za 500 hiljada evra, kako stoji na sajtu jedne agencije za nekretnine. Njegov dom ima približno 450 kvadratnih metara, na dva nivoa je i poseduje veliko dvorište, kao i bazen i teretanu.

Kurir.rs/M.K.