Početna Showbiz NOVI DEČKO LIDIJE VUKIĆEVIĆ MLAĐI OD NJENIH SINOVA!? Glumica voli piletinu, evo...

NOVI DEČKO LIDIJE VUKIĆEVIĆ MLAĐI OD NJENIH SINOVA!? Glumica voli piletinu, evo ko je u pitanju

Komšije Lidije Vukićević otkrivaju da glumica ima partnera koji je vršnjak njenih sinova

Glumica Lidija Vukićević (60), koja je regionalnu slavu stekla kao Violeta Popadić u hit seriji “Bolji život”, pleni savršenim izgledom na pragu sedme decenije.

Na društvenim mrežama neretko objavljuje slike u bikinijima i izazovnim haljinama, ali i fotografije stana koji je sama sređivala.

Sada je komšiluk iz kraja progovorio i otkrio da je Lidija “prezgodna i uživo”, ali i da ima dečka koji je slično godište kao i njeni sinovi. Većina komšija je rekla da nisu sigurni da li je momak sa kojim šeta zagrljena sin ili taj dečko jer su joj i naslednici odrasli momci, a vrlo je bliska sa njima pa u šetnju idu zagrljeni.

“Sinovi su mlađi od njenog dečka pa tako mogu da raspoznam. Taj momak sa kojim je često u poslednje vreme je mlađi sigurno deceniju od nje, ako ne i više ali ona izgleda kao avion pa se ta razlika ne vidi toliko. Devojka mi kaže da je ovo ozbiljna veze jer je duže vreme viđa sa istim, a ranije smo je retko viđali u društvu muškaraca. Mislim da ih možda čak nije pozivala u njen stan”, rekao je konobar iz obližnjeg kafića.

“Unese radost sa onom tršavom kosom i širokim osmehom. Ona deluje kao da je stalno zaljubljena tako da se to kod nje ne može proceniti da li sada ima nekoga ili ne. Uvek će za nas biti Violeta iz Boljeg života. Za nju je vreme stalo. Pogledajte fotografije pa uporedite. Od snimanja serije je prošlo nekoliko decenija, a ta žena tek koju boru više ima. Sinovi joj svraćaju, mislim da ne žive s njom. Viđali smo i njenog bivšeg muža ranije da svrati dok su deca bila manje samostalna, više ga ne viđamo”.

Da je zaljubljena tvrdi i komšija koji šeta pse u blizini njene zgrade.

“Dovoze i je i odvoze na snimanja, ali ima taj jedan momak koji mislim da joj je dečko. Jeste mlađi, ali neka i je, neće sigurno da juri dede neke. To treba da joj bude na ponos, a ne da je neko zbog toga kritikuje. Kako god bilo, ona je divan čovek i komšija. Ima pse koje neizmerno voli. Viđamo je kada vežba, nekada vrlo rano ujutru jer posle ima snimanja. Vrlo je disciplinovana i to se vidi na njenom telu i u njenom izgledu”.

Devojke ispred jedne parfimerije kažu da su joj sinovi šmekeri.

“Nju poznajemo, ali bolje njene sinove. Odrasli su ovde i pravi su šmekeri, pa i tata im je bio takav. Sa druge strane Lidija je žena koja ima široka shvatanja i njeni sinovi su uvek sve mogli i sve im je bilo dopušteno. Imala je puno poverenje, ali ga ni oni nikada nisu prokockali. Zavidimo joj na izgledu, kada se utegne u helanke i otkrije stomak, postidimo se”.

Espreso.co.rs