Početna Rijaliti Majci Ane Ćurčić pozlilo nakon kćerkine ispovijesti: Otkrila sve detalje Zvezdanovog zvjerstva!

Majci Ane Ćurčić pozlilo nakon kćerkine ispovijesti: Otkrila sve detalje Zvezdanovog zvjerstva!

Ana Ćurčić je otkrila da je trpjela psiho-fizičko nasilje od strane bivšeg nevjenčanog supruga Zvezdana Slavnića sa kojim je provela 15 godina. Tim povodom se oglasila njena majku Mila koja je progovorila o svemu što je njena kćerka preživjela, kao i posljedicama koje su joj ostale zbog teškog života njene kćerke.

– Svaka njena suza je iz mog oka izašla. Sve što je izjavila je tačno. Toliko sam se uplašila i sad se plašim jer je ona očigledno imala stravičan strah od njega. I sad dok pričam sa vama imam aritmiju srca. Imala sam stravične probleme kad ju je maltretirao prvih pet, šest dana. Ima još puno stvari o kojima će se pričati. Molila sam Boga da se otkači njega i započne novi život sa djecom – rekla je Mila kroz suze, pa nastavila:

– Ona kad je počela vezu sa Zvezdanom bila je svježe razvedena. Bila sam jako ljuta jer je sa njim. Ona je toliki emotivac, ako se zaljubi potpuno je slijepa. Zvala sam tad Moku i molila ga da utiče na njega da ne budu zajedno, ali je on kao i sada rekao da podržava ljubav.

– Sve što sam znala je bilo strašno, a kamoli ono što nisam znala. Jednom je došla kod mene sa svojom djecom. On je prokockao moj veliki stan koji sam joj ja kupila za 50 hiljada eura. Jednom je došla kod mene sa modricama po nogama, tad je bila kod Zvezdana i njegove majke. To je bio period poslije razvoda. Ljubomorisao joj je jer je išla da vidi djecu. Rekla mi je da je pala niz stepenice dok je nosila slike sa Slavicom, da bi mi kasnije rekla da ju je tukao sa korbačem, pendrekom. Onim što policija ima. Zamislite kako je meni bilo. Kad ju je vezao za radijator ujutru je došla kod mene i rekla da je jedva pobjegla. Njegova majka nije riječ smjela da mu kaže kao ni dan danas – rekla je Mila.

ekskluziva.ba