Početna Rijaliti Bebica se oglasio nakon diskvalifikacije, ima posebnu poruku za Miljanu Kulić

Bebica se oglasio nakon diskvalifikacije, ima posebnu poruku za Miljanu Kulić

Nenad Macanović Bebica diskvalifikovan je iz “Zadruge 6” zbog čega će morati da plati kaznu od 50.000 eura. On je svoj bijeg najavljivao, ali mu niko u bijeloj kući nije vjerovao, pa su zadrugari ostali zatečeni kada je stiglo pismo Velikog šefa koji ih je obavijestio o Bebicinom samoinicijativnom napuštanju rijalitija.

On se sada oglasio prvi put nakon povratka u spoljni svijet. Na Instagramu je uputio riječi podrške Miljani Kulić iz kojih se može zaključiti da će je čekati i da će njihovoj ljubavi dati po ko zna koju šansu. Ali, i ona je tokom emisije “Gledanje snimaka” poručila da ga voli najviše na svijetu i da ide u Niš kod njenog oca i bude s njim.

– Samo jako živote moj, volim te najviše – napisao je Nenad Macanović na storiju.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak koji navodno objašnjava njegov beg iz rijalitija. Na snimku se čuje kako Miljana govori obezbjeđenju da je Siniši loše i da puste nju i Bebicu da izađu, a čuje se kako kaže i da je Marija napustila imanje.

– Otac mi je loše, mama je otišla u Niš, pustite nas da izađemo – molila je Miljana, a Nenad je nakon toga napustio imanje.

Fanovi “Zadruge” navode da je navodno ovo pravi razlog Bebicinog napuštanja imanja, jer je poznato kakav odnos ima sa Marijom i Sinišom.

Izvor: Srbijadanas