Početna Rijaliti VELIKA ISPOVIJEST ACE BULIĆA: Progovorio o ljubavi s Anom i njihovoj tragediji,...

VELIKA ISPOVIJEST ACE BULIĆA: Progovorio o ljubavi s Anom i njihovoj tragediji, pa otkrio zbog čega je on Zvezdanu rak rana

Poznati beogradski biznismen Dragan Aca Bulić u velikoj ispovesti otvorio je dušu o samom početku velike ljubavi sa Anom Ćurčić, gubitku njihovog deteta i sumnjama da je ono još živo, ali i o odnosu i poznanstvu sa njenim bivšim nevenčanim mužem Zvezdanom Slavnićem, kao i o Aninom učešću u rijalitiju ”Zadruga”.

Bili ste prva i najveća ljubav Ane Ćurčić. Kako je počela vaša ljubavna priča? Kako ste se upoznali?

– Vraćamo se u Titovo vreme, davno je to bilo. Moja prva, dečija ljubav. Sve najboje mogu da kažem i njoj i o tom periodu. Ja ću uvek biti tu za nju. Upoznali smo se još u nekom periodu kad smo bili klinci. Imao sam 10. ili 11 godina. Igrali smo fudbal, ona je kao devojčica igrala lastiš. U to vreme nije bilo telefona. Družili smo se, sedeli na klupici…

Ana je u Zadruzi ispričala svoju tešku životnu priču. Govorila je o vašem preminulom detetu. Ona je izrazila sumnju da je vaše dete i dalje živo. Kako vi to komentarišete, da li i vi tako osećate?

– Davno je to bilo. Svaka moja ćelija pulsira da je naše dete živo, insinktivno znam da jeste. Bilo je pokušaja da ga nađemo. Nismo otišli u dotičnu agenciju da to prijavimo. Ana se time bavila. Moja lična istraživanja su ukazivala na to da su u to umešana dva lica iz poznatog beogradskog porodilišta, dva doktora koja danas žive u inostranstvu.

Da li polažate nadu u to da ćete pronaći vaše dete i potvrditi sve sumnje?

– Naravno da gajim nadu. Život piše filmove i čvrsto verujem u to da je dete živo. Voleo bih da nađemo dete.

Šta je presudilo da se vaš ljubavni odnos neslavno završi i da se ne borite dalje za vašu budućnost? Da li je tragedija koju ste preživeli uticala na to da se udaljite?

– Obično veze posle 7, 8 godina puknu. Bili smo mladi, tragedija nas je poremetila, putevi su nam se razišli. Poštovanje još postoji. Sigurno da nas je tragedija udaljila. Sreću smo potražili na drugim stranama.

Ana je odmah nakon kraha vaše ljubavi počela da se zabavlja sa Zvezdanom? Koliko ste upoznati sa svim što se dešavalo sa njima posle vašeg rastanka?

– Koliko ja znam, mislim da se ona odmah posle mene spojila sa Zvezdanom i počela da se zabavlja s njim. Posle toga se udala za drugog čoveka sa kojim ima dvoje divne dece, pa se posle vratila opet Zvezdanu. Ne znam previše o tom delu, nisam je nikad ni pitao.

Kako je došlo do vašeg upoznavanja sa Zvezdanom Slavnićem? Stiče se utisak po njegovim reakcijama da ste mu rak rana. Kakvo mišljenje imate o njemu nakon svega?

– Kada žena spomene muškarca, to automatski izaziva ljubomoru. Zvezdana znam od pre njihove veze preko nekih prijatelja s Dorćola koji su bili bliski mom ocu. Zvezdana znam kao Dorćolca, kao mangupčića, lepog dečka… Nema ništa negativno o njemu da kažem iz tog perioda. Nismo imali nekih dodirnih tačaka nikad da bismo se družili.

Čak ni kada je Ana kasnije ušla u ljubavni odnos sa njim? Kako vam je delovao njihov odnos?

– Meni je ona uvek delovala zadovoljno i srećno. Nisam nikad posumnjao na nešto što sada gledamo u rijalitiju. Takva njihova toksična veza mi nije padala na pamet. Znam da su ga i njena deca obožavala.

Da li ste se možda sa Anom čuli pre nego što je ušla u Zadrugu i nakon svega što joj je Zvezdan javno priredio s Anđelom? Koliko je bilo teško gledati Anine emotivne slomove zbog Zvezdana u rijalitiju? Rekli ste da niste mogli ni da naslutite da su imali takav odnos i napolju.

– Pričali smo na tu temu, dao sam joj podršku. Rekla mi da želi da uđe i da se tako prikaže u najboljem svetlu. Pričali smo koliko je sposobna za to. Mi različito vidimo i ponašanje nije uvek ono što osoba jeste. Ana koju ja poznajem nije Ana iz rijalitija. Tako isto mislim da Zvezdan glumi i da nije pravi Zvezdan.

Rekli ste da Ana u Zadruzi nije Ana koju svi znate. Ko je Ana koju vi znate?

– Ana koju ja znam je jedna divna devojčica koja ne voli da se svađa. Prepamenta, elokvetna sa nekom energijom privlačnom i žesnkom. Ja nju znam kao devojčicu, a sad je žena. Ima tu puno nesigurnosti i puno stvari koje mi ne leže.

Da li vas je Ana kontaktirala ranije za neku vrstu pomoći?

– Jeste, više puta. Nikad nisam pitao za detalje, dovoljno je bilo samo da zatraži pomoć.

Kurir.rs/Pink