Početna Rijaliti ‘TUKAO SI ME, MALTRETIRAO MI DJECU I ZBOG TVOJE KOCKE SAM OSTALA...

‘TUKAO SI ME, MALTRETIRAO MI DJECU I ZBOG TVOJE KOCKE SAM OSTALA BEZ KROVA NAD GLAVOM!’ Ana skinula rukavice, u suzama iznijela sav prljav veš iz odnosa sa Zvezdanom – Orila se Bela kuća! (VIDEO)

Haos!

Voditelj Darko Tanasijević je nakon povratka sa reklama, najavio zadrugarima naredni video klip na kom su imali priliku da vide kako Ana Ćurčić govori Šarmen i Milici Veselinović da će Anđela Đuričić.

Anđela je dobila reč.

Da li ću ili neću ostati trudna, to je lepa stvar. Ne znam šta bih dodala, ne vređa me da me komentarišu. Apsolutno me ne dotiču – rekla je Anđela.

Nemam šta da se bazirem na trač rubrici četiri devojke. Milica me malo tu čudi, jer znam kako ona čvrste stavove ima što se momaka tiče, a ovo ostalo je okej – rekao je Zvezdan.
Anđelu nisam osuđivala od samog starta, jer je ona slobodna devojka. Samim tim što su radili na tome, ja mislim da su pravili dete i što je prebacivala i Ani da je oprostila prevare, prelazila je i ona preko Aleksandre, pa sam prokomentarisala da postoje devojke takve – rekla je Žana.
Ja sam top i sa jednom i sa drugom stranom. Anđela je vređana od strane pojedinih ljudi, Zorice vređala si je i ti. Da, vređana je! Sa razlogom ili bez razloga, svako ima pravo. Što se tiče Anđele, ne da ne vređa, nego nipodaštava svako slovo Aninog života sa Zvezdanom, to ne treba da je zanima u životu. Onog momenta kada je on dao ljubav njoj, prestalo je da mu vredi. Ona ne sme da spomene njenu decu, samim tim nepoštovanje tog života sa njom, ne poštuje ni njega. Ovo nije krenulo na zdravim nogama, a kako će ići, to ćemo videti – rekao je Miljan.

Mićo, šta je on pričao dva meseca ovde od kako je ušao? Pitaj njega nekad nešto. Boli me uvo za Anđelu, nemoj da mi pominjete da me Anđela zanima – skočila je Ana.
Nećete napraviti žrtvu od nje! Devojku ne diram, jednom sam je uvredila i nikad više, jer je ona mene – skočila je i Zorica.
Ne treba uopšte da ulaziš u bilo kakvu priču, a ti Zvezdane ne možeš da joj dopuštaš. Veliki problem je ovoga sada, Anđela nikad ne može ovde da bude pobednik, ona je krivac. Ana, ako budeš dala ljudima da koriste ovu situaciju i da sa ovom životnom pričom igraju rijaliti, mogu da naprave pandan od svega. Svi ljudi koji ti pljuju Anđelu, nisu ti prijatelji. Svaki brak je isti i Marka Janjuševića, Mikice, Miroslava Pržulja i Slobe Radanovića – dodao je Vračević.
Ne možeš tako reći, moj brak je brak, to su propali brak. Nije isti brak! Ša je bio u braku kad je imao paralelno vezu sa Tarom, a lagao je o tome – rekao je Mića.

Veća ljubav, veće poštovanje i požrtvovanost je između Ane i Zvezdana, nego Slobe i Lune, pa si Luni je**o mamu! – urlao je Miljan.
Je l’ si zaljubljen u Anđelu – pitala je Ana Zvezdana.
Nisam, ali više sam da je volim. Nisam stigao da budem zaljubljen – rekao je Zvezdan

Prevara je jedan od razloga što brak nije dobar, u tom slučaju je on varao mene. Daj mi još tri razloga što brak nije dobar – pitala je Ana Miću.-
Nepoštovanje, finansije – rekao je Mića.
Pi**etino smrdljiva, je**u ti mater do kraja rijalitija, celu ću ti masku skinuti! Ispred koje žene stojiš, pa ćeš njega onda da pljuneš. Ti si zavoleo?! Što si došao ovde. Sve ću pokazati i šta je kocka i šta je maltretiranje, što si mene i moju decu uništio, glodaru jedan smrdljivi, što si me ostavio bez krova na glavom i mene i moju decu i zbog toga došao pi**o ovde da je**š. Sve ću da iznesem, kako si me tukao, kako si mi maltretirao decu i prokockao sve što imam – urlala je Ana u suzama na Zvezdana.
To treba da kažeš – rekao je Mića.

Sada ću da pričam kako sam živela, jer sam se ja borila, kako sam ja radila. A ti Ana Spasojević ako misliš da igram rijaliti, gledam te u oči i kažem ti da sam samo ja njegova žrtva i ništa drugo – rekla je Ana.
Biće tužena za ovo – rekao je Zvezdan.
Milena, Biljana, sve što znate o mom životu, gde sam spavala kod vas, gde sam bežala, na kojim sam lekovima završila, sve dajte u novine! Se**m ti se u ljubav, ja sam ti pored svega što nisi imao dala. Ti ćeš da pričaš o spuštenim roletnama. Sram te bilo go**o jedno! Sve si zaslužio i sve ću reći. Muka mi je da ne mogu ništa da kažem, jer nisam imala pravo glasa. Kada ti nešto kažem, dobijem batine, sram te bilo! Ja te čekam iz zatvora, nemoj da ti pismo izbacim u javnost. Obećao je da me neće tući, da ću biti gospođa i da neću raditi tri posla. Prodavala sam igračke, da bi imali da jedemo, prodavala sam dve godine svoju garderobu, a to je samo deo. Zato nisam došla samo zbog prevare, meni je ona najmanja stvar. Idi je*i samo to znaš i da radiš – urlala je Ana.

pink.rs