Početna Rijaliti POSLIJE BATINANJA JE PRIMORAVAO NA S*KS, A ONDA JE IZBACIO GOLU NA...

POSLIJE BATINANJA JE PRIMORAVAO NA S*KS, A ONDA JE IZBACIO GOLU NA ULICU/ Anina kuma otkrila monstruozne detalje Zvezdanovog zvijerstva

Ana Ćurčić je noćas u naletu besa iznela da je Zvezdan Slavnić tukao i maltretirao, a sada je dodatno ulje na vatru dolila Anina kuma, Milenu Kačavendu, koja je otkrila da je Zvezdan primoravao Anu da spavaj kraj njega nakon što je prebije.

– Živela sam za ovaj trenutak. Ako mi veruješ, još uvek nisam spavala. Bogu hvala da je Ana konačno progovorila. Ja spremam tešku artiljeriju, sve ću izneti u javnost – rekla je Milena, a zatim dodala:

– Ana je morala da spava pored Zvezdana nakon što je on prebije. On je nju tukao satima. To nisu batine da te neko izudara i da te ostavi na miru u dva minuta. To su zlostavljanja koja su trajala satima. Pitana sam više puta da li sam prisustvovala. Ja jesam prisustvovala, ali ne batinanju, nego onog momenta kad sam mogla da shvatim da je zlostavljana, ja sam uletala u stan, razbijala vrata. Jednom sam ga gađala kuhinjskim nožem – rekla nam je Milena, a mi smo je pitali šta je Zvezdan uradio nakon što ga je ona gađala nožem:

– On ima veliki strah od mene, jer ga se ja nikad nisam plašila. Ja sam jedina žena i drugarica koja je uletala u tuče. Kada sam ga gađala velikim kuhinjskim nožem, ja sam se u tom trenutku tukla sa njim u stanu. On je nasrnuo na mene, ali znaš kad žena poludi i u tom trentku dobije onu nenormalnu snagu. Ja sam dohvatila nož i zafrljačila ka njemu. On kada je video da imam nož u ruci, istrčao je iz sobe i u sekundi zatvorio vrata. Nož se zaboo direktno u vrata u visini njegove glave i tada sam shvatila šta znači ubiti čoveka iz afekta. Da se nije tako brzo snašao, ja bih ga nožem pogodila u glavu – rekla je Anina kuma, a onda je otkrila da li joj je Zvezdan pretio da će je prijaviti policiji zbog ove situacije:

– Ne, nikada mi nije pretio da će me prijaviti. On to nije smeo da uradi niti zbog mog bivšeg supruga, a niti od mene same jer je znao da ću reći sve ukoliko pokrene prijavu. To nije radio zbog sebe, a ne da zaštiti mene – rekla je Milena, a zatim dodala:

– Ja sam sa Aninom majkom u kontaktu. Ona trenutno nije zdravstveno dobro, šećer joj je užasno visok zbog svega što prati u medijima. Ja ću trenutno nju zaštititi, ali doći će momenat kada će se ona stabilizovati. Ona i dalje strahuje da se Ana neće zaustaviti. Ja Anu odlično poznajem, ona sada kad je krenula, neće se zaustaviti. Znala sam da će doći do tačke pucanja – rekla nam je Milena.

Zvezdan izbacio Anu golu na ulicu

S obzirom na to da je Ana rekla da navodno morala da legne pored Zvezdana u krevet nakon što je prebije, pripadnici sedme sile pitali su Kačavendu da li je Zvezdan nekada silovao Ćurčićevu.

– Ne bih to mogla jasno da deklarišem kao silovanje, zato što fizički nisam bila tu prisutna i nisam to videla. Znam da je morala nakon batinanja da ima s*ksualne odnose mimo svoje volje. Ja sam tebi to sada prvi put rekla. Nije mogla da se brani, jer ukoliko bi odbila s*ksualne odnose, on bi je tukao. Obično je tukao pesnicama u stomak, terao je da se skida gola, a čak ju je jednom izbacio golu na ulicu. Ja sam tada došla sa njenom drugaricom po nju i to se dešavalo na Dorćolu. U trenutku kada je žena stajala gola na ulici, Zvezdan je samo bacio gaćice na nju i rekao: “evo ti k*rvo mrtva, obuci se i idi”. Ja sam Moku zvala da dođe i da reaguje, pošto se Zvezdan zaključao u stanu i nije hteo da me pusti unutra, a Moka je na to rekao: “Ja uvek podržavam ljubav i spustio mi slušalicu” – rekla je Milena

kurir.rs