Početna Showbiz NAKON RASKIDA SA VODITELJKOM, HARMONIKAŠ UŽIVA U NOVOJ LJUBAVI! Evo šta je...

NAKON RASKIDA SA VODITELJKOM, HARMONIKAŠ UŽIVA U NOVOJ LJUBAVI! Evo šta je nova djevojka po zanimanju

Harmonikaš Aleksandar Sofronijević je nedavno raskinuo sa voditeljkom Sanjom Ćulibrk, a sada je ponovo srećno zaljubljen.

Naime, Aleksandar je u vezi već nekoliko meseci sa izvesnom doktorkom koja ima sličan temperament i ljudskost u sebi kao i njen poznati dečko, što ih je najviše i zbližilo.

– Njih dvoje su divni, toliko su se zaljubili da se ne odvajaju, a često i putuju zajedno. Iako Aca puno radi, on svaki slobodan trenutak provodi sa devojkom. Ona je uspešna mlada doktorka i ima razumevanja za njegov posao. Veza im je ozbiljna, upoznali su porodice jedno drugom. Međutim, Aca je odlučio da ovaj put baš skriva vezu, zapravo oboje ne žele da se o njihovoj vezi piše u medijima – ispričao je izvor blizak harmonikašu, dodajući da je Sofra osvojio srce “prelepe plavuše”.

Sofronijević je potvrdio ove lepe vesti.

– Imam nekog, reč je o normalnoj i toploj devojci, ali nemojte više ništa da me pitate jer ne želim da govorim o tome – istakao je Aca.

Podsetimo, Sofronijević je o raskidu sa voditeljkom Sanjom pričao ovako:

– Bilo nam je lepo, živeli smo fino. Jednostavno smo shvatili da nismo jedno za drugo i odlučili smo da se raziđemo. Sanji želim svu sreću u životu. Mi smo ostali u korektnim odnosima, mislim da tako i treba da bude jer smo oboje zreli i ostvareni ljudi – kazao je Aca.

Kurir.rs/24sedam