Početna Rijaliti “CIJELE NOGE SU MI BILE MODRE, SIN MI JE GLADOVAO!” Ana otkrila...

“CIJELE NOGE SU MI BILE MODRE, SIN MI JE GLADOVAO!” Ana otkrila godine pakla sa Zvezdanom – Stan je izgubio na kocki

Ana Ćurčić otkrila je Zorici Marković šokantne detalje iz perioda kockarskih dugova Zvezdana Slavnića, te je do detalja opisla kako je postala podstanar.

-Samo dok je imao pare, ja sam imala ljubav – rekla je Ana.

– Bože gospode – rekla je Zorica.

– Slavka i ja smo se dogovorile da stavimo stan na garanciju, da on (Zvezdan) ne može da ga proda. On je insistirao da se proda, da bi kupio dva manja. Pošto je on meni trošio pare, ja sam imala dug od 12.000 evra. Hipoteka koja je bila je samo odložila vreme prodaje stana. Mi smo njemu priznale da je stan pod hipotekom, da bi vratile dug, a on je razmišljao samo o tome koliko će para imati. Prodale smo stan, ali je njega bolela ta cifra od 12.000, a to je bio njegov izgovor da krene da kocka – rekla je Ana.

– Ja sam išla s njim dok je kockao, samo da ne potroši sve. Kod njega je bilo uvek: ”Samo još ova ruka”. On nije priznavao da je kockar. Kad sve izgubi, onda sam mu ja predstavljala problem. Umeo je da me vređa: ”Mrš, baksuze”. Ceo stan je izgubio na kocki. On mene krivi da sam krivac jer je izgubio stan, zato što sam bila sa njim to veče. Onda se on uselio kod mene. Tu je krenuo pakao. Zaposlio se, doneo je pare s kojima je mogao da kupi stan, a dao ih je na kocku. Prodavala sam stvari kako bih preživela. U toj kući sam imala najviše zlostavljanja. U jednom danu je polupao ceo nameštaj – rekla je Ana.

– Zbog čega? – upitala je Zorica.

 

– Zbog para. Kad sam želela da ga ostavim, on je tražio da mu isplatim 12.000 evra, pa mi je udario kamatu. Moja majka je želela da se snađe, samo da me ostavi na miru. Kad je on to čuo, podigao je cifru na 100.000, samo da ja ne bih otišla. Kakav je to manipulator. Nakon toga je usledilo zatišje, osećala sa se kao u kavezu. Morala sam da balansiram između dece i njega. Dešavalo se da po ceo dan ne pita mog sina da li je gladan. Ako ti kažem da je svaka novogodišnja jelka bila pokidana, onda ti je jasno o čemu je reč. Mami nisam želela da priznam da me fizički zlostavlja. Bila sam sva plava po nogama. Kad sam došla do para, on je ukrao te pare. Pozvao je jednog dečka da za automobile,da bi na kraju mene taj čovek pozvao i rekao mi šta se dešava – rekla je Ana.

– Koliko je sve to trajalo? – upitala je Zorica.

– Četiri godine. Ja sam sa njim imala jedva godinu dana lepe priče. Kockao se pred put, pre nego što je uhapšen, ja sam želela da presečem. Rekao je mojoj mami da ukoliko ga ostavim desiće se krvoproliće – rekla je Ana.

– Molim te, ajde da sutra nastavimo. Ne mogu ovo da slušam – rekla je Zorica.

– Kad je završio u zatvoru, ja sam dovela njegovu majku kod sebe, brinula se o njoj. Kad ja nisam imala, Zvezdanova bivša žena je pomagala. To je posebna priča – rekla je Ana.

Detaljnije u videu ispod.

srbijadanas.rs