Početna Showbiz Snajke Rokvić objavile fotografiju poslije porođaja: Doje bebe usred restorana! (Foto)

Snajke Rokvić objavile fotografiju poslije porođaja: Doje bebe usred restorana! (Foto)

Nikola i Marko Rokvić u istom periodu su dobili su kćerke, a njihove supruge pokazale su kako zajedno provode vrijeme i brinu o bebama.

Naime, Bojana i Sara objavila su fotografiju na kojoj u jednom restoranu doje bebe. Ova objava privukla je veliku pažnju korisnika na Instagramu, a Bojana je jednom prilikom govorila koliko je važno da žene ne treba da bude sramota da doje u javnosti.

– U okruženju kada sve manje mama doji svoje bebe, a dojenje van kuće je još uvijek tabu tema, i nažalost ne tako čest prizor, željela sam da pokažem da nema ničeg ljepšeg ni prirodnijeg od toga da svojoj bebi u svakom trenutku pružite ono što joj je najbitnije: vašu blizinu, toplinu, ljubav, sigurnost i najbolju moguću hranu, a to je majčino mlijeko – pričala je ona i dodala:

– Nema potrebe da se mame negdje sklanjaju, sakrivaju i ograničavaju svoje kretanje jer je ”vrijeme” za hranjenje. I sa prvim i sada sa drugim djetetom, slobodno sam se kretala, uživala i dojila gdje god su oni to poželjeli. Proljeće je, lijepo je vrijeme, izađite, uživajte sa svojim bebama, i ne zaboravite da budete dovoljno hidrirane, jer znamo koliko je to važno i za mamu i za bebu – rekla je tada Bojana Barović.

Izvor: Blic