Početna Showbiz Smeće je samo smeće: Ana Bekuta brutalno odgovorila besramnom gradonačelniku Pule

Smeće je samo smeće: Ana Bekuta brutalno odgovorila besramnom gradonačelniku Pule

Povodom vijesti da je gradonačelnik Pule Filip Zoričić zabranio nastup Ane Bekute, Zorane Mićanović, Duška Kuliša i Dragana Kojića Kebe u ovom gradu u Istri, oglasila se Ana Bekuta, pohvalila Istru u kojoj redovno ljetuje, ali i žestoko uzvratila gradonačelniku koji je naš narod nazvao „smećem“.

– U Istri sam u posljednjih 40 godina ljetovala barem deset puta. Jer, kako kažu moji prijatelji, imam ukusa. Za mene je Istra jedna od najljepših regija naše bivše države. Hrana je fantastična, krajolik je prelijep, svi moji domaćini su bili nevjerovatni i tretirali me kao kraljicu. Tako, primijetila sam, tretiraju svakog svog gosta. Odakle god on dolazio – iskrena je Bekuta.

– Zato znam da odluka gradonačelnika Pule nema veze s načinom na koji razmišljaju Puležani i Istrijani. U Puli i Istri sam provela dovoljno vremena da ih upoznam. Đubre, ili kako rekoše smeće, nema naciju. Smeće ne može biti srpsko ili hrvatsko. Smeće je jednostavno đubre i smeće. Vidim da ga i u Srbiji i u Hrvatskoj imamo u jednakim količinama. Ako mi dozvole akteri današnjih vijesti da im dam jedan savjet iz života: Kada ti se program ne sviđa, prebaci ga. Kada ti se kafić ne sviđa, promijeni ga. Kada ti se koncert ne sviđa, ne kupuj kartu. Vrlo je jednostavno. Vidimo se u Osijeku – napisala je Ana na svom Instagramu.

  Izvor: Kurir