Početna Rijaliti “DOBIĆEŠ SVE PARE!” Procurio dogovor između Cara i produkcije, otkrio veliku tajnu...

“DOBIĆEŠ SVE PARE!” Procurio dogovor između Cara i produkcije, otkrio veliku tajnu o kaznama?! (VIDEO)

Filip Car i Miljan Vračević su se osamili na garnituri, daleko od očiju zadrugara, kako bi porazgovarali o svom učešću u rijalitiju. Car se poverio Miljanu da je razgovarao sa članovima produkcije i da mu je obećano da neće biti kažnjavani i da će dobiti sav honorar.

– Misliš da ne treba da se sekiram, a? – pitao je Miljan Cara.

– Ma ne. Tako kažu, ali ja mislim da je tako 100 odsto. Ja sam odmah rekao da nema šanse za tri meseca (da bude kažnjen tromesečnim hnorarom), nema Boga – rekao je Car.

– Lupam, zamisli da sam tu sto dana džabe. Vidi, da sam ja nešto uradio, boleo bi me k*rac, nego nisam. Kapiraš? – rekao je Miljan.

Filip Car, Miljan VračevićFoto: Instagram printscreen/samo_realno6 – Ma dobićeš sve pare, samo gledaj da ne napraviš s*nje do kraja. Možda budeš imao neku kaznu, ali ne nešto znaš – rekao je Filip.

– Ma neka bude i mesec dana – rekao je Miljan.

Ovaj video je postao viralan na društvenim mrežama, a komentari su se samo nizali ispod objave na jednoj fan stranici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Samo_realno (@samo_realno6)

– “Caru je rečeno da će i on i Miljan dobiti sve pare”, “Normalno da će dobiti kao i svake godine. Zato će od ovih jadnika koji imaju mizerne honorare da uzmu sve i da izađu bez dinara da bi njima namirili. 90 dsto ovih ljudi izađu sa nulom jer su kao kažnjavani zbog spavanja i ostalih gluposti”, “Pa neka im daju sve pare sad, što da čekaju do jula”, “Za šta da dobiju pare, kad ništa ne rade”, samo su neki od komentara.

Međutim, poznato je da zadrugari pred ulazak u rijaliti potpisuju ugovor i obavezuju se da će poštovati pravila Velikog šefa. Među zadrugarima nema povlašćenih i svako ko krši ova pravila bude kažnjen honorarima, pa tako i Car. Zna se kakvo ponašanje nije dopustivo u Beloj kući i za šta su rijaliti učesnici “udareni po džepu”. Samo neke od stvari koje se ne tolerišu su nasilje, prozivanje na nacionalnoj osnovi, uništavanje ličnih stvari, spavanje u nedozvoljeno vreme, itd. Ko god od zadrugara prekrši neko od ovih pravila, biće sankcionisan, pa tako i Miljan i Filip.

kurir.rs/s.danas