Početna Rijaliti SLOBA DOBIO SINA, A EVO KAKVU PORUKU JE UPUTILA KIJA KOCKAR: Brutalnom...

SLOBA DOBIO SINA, A EVO KAKVU PORUKU JE UPUTILA KIJA KOCKAR: Brutalnom objavom srušila mreže, a jedno je svima rebus

Pevač Sloba Radanović juče je postao otac, kad je njegova supruga na svet donela sina Damjana. Svi su željno isčekivali reakciju Kije Kockar, njegove bivše supruge, koju je javno prevario tokom učešća u prvoj sezoni “Zadruge”.

Snimak koji je Kristina danas okačila na svom Instagram storiju podigao je veliki prašinu, a svi se pitaju da li je na taj način indirektno odgovorila, na verovatno, veliki broj poruka i pitanja koje od juče dobija.

– Žena treba da kažu svima da od*ebu. Umorne od osuđivanja da biraju da li će birati da imaju decu ili nemaju, da imaju decu i vrate se na posao, da imaju decu i ne vrate se na posao, biti previše mršave, previše debele, previše neambiciozne, previše zgodne, nedovoljno zgodne ili samo što se usuđuju da budu žive. Žene su pod stresom da svako može da ode, ko ih j*be – glasila je poruka koju je Kija Kockar podelila na društvene mreže.

Podsećamo, Sloba je pred pripadnicima sedme sile otkrio i da li mu je neka od bivših devojaka čestitala što je dobio sina, na šta je kratko i jasno odgovorio.

– Ne znam da li su mi bivše čestitale. NIsam obraćao pažnju, ako jesu čestitale – hvala im. Stiglo mi je brdo poruka.

Kurir.rs