Početna Rijaliti POTVRĐENO! Moka Slavnić ulazi u Zadrugu za samo dva dana! Suočavanje u...

POTVRĐENO! Moka Slavnić ulazi u Zadrugu za samo dva dana! Suočavanje u petak, uzeo ogromnu svotu novca!

Otac Zvezdana Slavnića već ima podršku pred rijaliti.

Legendarni košarkaš Zoran Moka Slavnić ući će u petak, 24. februara u “Zadrugu 6” kako bi podržao sina Zvezdana koji je postao veoma popularan u rijalitiju.

Moka je dobio primamljivu ponudu od produkcije “Zadruge”, a izgleda da je sada i pristao na nju. Naime, Mokin prijatelj Aleksandar Mandić, inače sin Milenka Mandića Mande, objavio je da je Slavnić definitivno potvrdio ulazak u petak:

– Pokaži da si legenda, uz tebe smo! Mokito, u petak na velika vrata. Objasni narodu da si šmeker – napisao je Mandić na svom profilu na Instagramu.

A kako se spekulisalo, Moka je najprije dobio ponudu od Pinka da uđe za 50.000 evra na četiri mjeseca, ali je odbio jer je pouzdano saznao da je njegova bivša snajka Ana Ćurčić dobila mnogo više novca.

Prema pisanjima “Informera” nakon nekoliko dana opet su ga zvali iz produkcije i dali novu ponudu za 20.000 evra veću, ali i to mu je bilo malo, pa je sam rekao da bez 80.000 neće ući. Da li je sada dobio ovaj novac ili je odlučio da ipak uđe bez obzira na sve i pruži podršku sinu koji je u rijalitiju sa novom djevojkom Anđelom i bivšom suprugom Anom, saznat ćemo u petak, piše Srbija danas.

haber.ba