Početna Vijesti Nerviralo me uvijek kad plače: Monstruozne riječi očuha koji je nasmrt prebio...

Nerviralo me uvijek kad plače: Monstruozne riječi očuha koji je nasmrt prebio djevojčicu (2) u Zaječaru!

Očuh M. N. iz Vlasotinca, koji je uhapšen zbog sumnje da je nasmrt pretukao dvogodišnju pastorku u stanu u Zaječaru, u početku ništa nije pričao, niti odgovarao na pitanja policije, nezvanično saznaje Kurir.

– On i njegova nevjenčana supruga biće saslušani u okviru 48 sati, koliko im je određen pritvor. Prilikom hapšenja majka djevojčice je jezivo plakala dok je očuh ćutao. Više puta ga je policija pitala: “Zašto to učini, čovječe?!” On je tek nakon poduže ćutnje tiho rekao: “Plakala je. Nerviralo me uvijek kad plače. Nisam je mnogo tukao” – saznaje Kurir od izvora bliskog istrazi.

Majka je, kako se sumnja, znala i gledala kako njen nevjenčani suprug nebrojeno puta udara njenu kćerkicu. Nažalost, nikada ga nije prijavila zbog toga.

I majka i očuh su u pritvoru. Istraga je u toku, ispituju se i komšije, rođaci…

Inače, kada su donijeli djevojčicu na Dječje odjeljenje zaječarske bolnice, ljekari su odmah vidjeli da je riječ o teškim povredama.

Pokušavali su da reanimiraju djevojčicu i istovremeno javili da se spremi sanitet koji bi dijete prebacio hitno do Niša. Nažalost, sanitet nije bio potreban.

ekskluziva.ba