Početna Rijaliti NAJVEĆA LJUBAV ANE ĆURČIĆ ULAZI U ZADRUGU?! Aca Bulić želi da je...

NAJVEĆA LJUBAV ANE ĆURČIĆ ULAZI U ZADRUGU?! Aca Bulić želi da je zaštiti od Zvezdana, spremio joj poklon od 20.000 €, evo i šta

Najveća ljubav Ane Ćurčić bio je Aca Bulić s kojim je bila u vezi prije 30 godina i kojem je rodila kćerku Aleksandru koja je preminula poslije devet dana.

Aca je poznat u beogradskim krugovima kao veliki zavodnik i šmeker koji mnogo poštuje žene i sada mu teško pada da gleda kako se Zvezdan iživljava nad Anom.

Zbog toga je otkrio da će možda ući u Zadrugu da zaštiti Anu koju nikada nije prestao da voli, a već joj je spremio i poklon – roleks sat od 20.000 eura!

Aca je otkrio da je mnogo patio kada je preminula njihova kćerka Aleksandra, ali da nikada nije povjerovao u to, te da je ubijeđen da su im bebu ukrali u porodilištu.

“Ana je imala 18 godina kada je zatrudnela, teško je podnela trudnoću, izgubila je 5 litara krvi, jedva smo je spasli da preživi, a dete je završilo u inkubatoru. Devojčici smo dali ime Aleksandra, bila je 9 dana u inkubatoru i onda su nam saopštili da je dete umrlo. Ja to nisam mogao da prihvatim, svaka ćelija u mom biću je pulsirala da je ona još živa. Tražili smo da nam daju ćerku da je sahranimo, tri dana sam okupirao bolnicu da mi vrate bebu, ali nismo dobili nijedan papir nikada. I ja i dan danas verujem da je to dete živo. Ja sam dete vidao dok je bilo živo u inkubatoru, ali kada je preminula, nikada je više nisam video i ubeđen sam da je naša ćerka ukradena. U dubini duše sam uvek znao da je ona živa. Ana i ja smo posle toga još dve godine bili zajedno, ali taj događaj nas je mnogo poremetio. Posle toga je svako otišao svojim putem, ali ja i danas imam samo reči hvale za nju. Uvek smo bili podrška jedno drugome i kasnije u životu”, ispričao je Bulić, prenosi Star i dodao šta bi rekao Ani ako uđe u Zadrugu, prenosi Kurir.

“Rekao bih joj: Ljubavi, glavu gore, samo pozitivno. Imaš moju podršku kao nikada do sada. Svaka žena zaslužuje podršku u tako teškim situacijama! Ne bih ulazio u njen odnos sa Zvezdanom, svako bira svog partnera. Znaju oni zašto su bili zajedno. Čak i da Ana želi da ostane sa Zvezdanom, ja bih je podržao. Ali ako stvari ne idu, onda to treba presjeći.”

Povezan video:

haber.ba