Početna Showbiz Genije sam za Mariju i Milija, dar mi ne mogu oduzeti: Takmičar...

Genije sam za Mariju i Milija, dar mi ne mogu oduzeti: Takmičar optužio Đurišićku da mu je tražila pare, isplivala prepiska!

Izbačeni kandidat takmičenja “Zvezde Granda”, Dušan Vukadinović, za Kurir je potvrdio priču svoje majke Nate, da im je Snežana Đurišić tražila novac kako bi on prošao u četvrti krug takmičenja.

Ipak, prije nego što su sa strane njegove porodice počele da pljušte optužbe, on je svojoj mentorki Đurišićki poslao poruku u kojoj je tvrdio da je iz takmičenja ispao jedan od najboljih kandidata, misleći na sebe.

– Kad sam rekao genije, mislio sam da sam za određene osobe koji mi tokom takmičenja nisu dali nikada glas, a to je Marija Šerifović. E za takve ću zauvijek biti genije! A za veličine poput Šabana, Šerifa, Zdravka Čolića, Olivera, uključujući i vas, nikada neću biti genije. Sticajem okolnosti, Vladan mi je slao skraćenu matricu za “I tebe sam sit kafano” po kojoj sam vježbao nekoliko sati svaki dan i to je najveća istina.

– Darko mi je poslao dužu verziju kada sam došao u Beograd, koju nisam slušao jer sam mislio da je ista ona koju sam dobio od Vladana, a koju sam ponavljao sto puta. Mislio sam da nema potrebe jer je ista takva. Tako da mi nije palo napamet da vas lažem ili ne daj Bože foliram. Uprkos tome, u baražu sam pjevao bez greške. Borio sam se dobro… Od početka ove priče, od mog prvog pojavljivanja na ZG, imao sam cilj da pokažem svoj dar, svoj glas i iskrenu emociju, ono što duboko nosim u sebi.

– Htio sam da to svi vide i vidjeli su, a vidjeće i u narednim emisijama. Svaki moj nastup je bio takav, uključujući i ovaj današnji. Sa spuštanjem pola tona pjesme u baražu, pokazao sam neke stvari. Neko je odlučio da se to danas sve prekine. Da se prekine jedan put iskreni… Ostaje žal. Ispao vam je jedan od najboljih takmičara kojeg ćete ikada imati. Imali smo još mnogo toga da pokažemo. Ali ovo nije kraj, ovaj dar i to što nosim u sebi mi niko ne može oduzeti, ni Marija ni Mili, ni bilo ko, jer sam ja genije za njih. To i vi znate, to zna i Saša. Vama hvala što ste izdvojili vrijeme za mene, pokazali mi neke stvari, a i pokazali mi kako zapravo stvari u ovom muzičkom svijetu funkcionišu. Svako dobro – napisao je Dušan Snežani.

 

ekskluziva.ba