Početna Showbiz Evo šta kaže majka Rada Vasić o promjeni spola Mike i Gibe

Evo šta kaže majka Rada Vasić o promjeni spola Mike i Gibe

Rada Vasić, majka Gibe i Mike Vasić, oglasila se za Kurir, nakon vijesti i ekskluzivnih fotografija koje je Kurir prenio, da su bivši rijaliti učesnici promijenilis pol, a da se jedan od njih, koji se sada zove Ivana i vjenčala za Nijemca.

Radu smo pozvali da joj čestitamo na udaji kćerke i da čujemo njen komentar, ali ona nije bila pretjerano raspoložena za razgovor.

– Neću ništa da komentarišem. Samo nek su žive i zdrave! – kratko je prokomentarisala Rada, koja je bila veoma nervozna pa je prekinula vezu.

Podsjetimo, Giba i Mika Vasić, blizanci iz Male Plane kod Prokuplja, nekadašnji učesnici “Velikog brata” i “Zadruge”, promijenili su spol i sada su Ivana i Ana Nikolić.

Ivana se udala u blačkoj opštini pred matičarem. Njen izabranik je Nijemac. Građansko vjenčanje je obavljeno u petak, 17. februara, i njemu su prisustvovali samo uži članovi ove porodice.

Kako je prenijela matičarka u blačkoj opštini koja ih je vjenčala, Ivana Nikolić je uredno imala dokumenta, te je mogla da sklopi brak sa Nijemcem koji je njen izabranik. Sa njima je bio i prevodilac, zbog mladoženje. Procedura za sklapanje braka podrazumijevala je dokaz da je Ivana žensko, a njen raniji život za matičare nije relevantan.

Izvor: Kurir