Početna Vijesti Izvini za ovoj je*eni život koji ti nisi zaslužila: DINI JE SUPRUGA...

Izvini za ovoj je*eni život koji ti nisi zaslužila: DINI JE SUPRUGA PREMINULA, OVAKO SE OD NJE OPROSTIO

Još jedna tragedija zadesila je glavni grad Bosne i Hercegovine.

Jučer je preminuo 33-godišnji Dino Bačvić.

Nezvanično Crna-hronika-info piše da je Dino izvršio suicid. Dalje se navodi da je nastradali Dino jučer preminuo u bolnici, nakon što je sebi nanio povrede opasne po život. Ovu informaciju potvrdio je i Operativni centra MUP-a Kantona Sarajevo.

Ovo nije prva tragedija koju je zadesila porodicu Bačvić. Kako saznaje ovaj portal prije 2 godine preminula je njegova supruga od leukemije s kojom je imao maloljetnog sina koji je sada nažalost ostao bez oba roditelja.

Dino se s ovom porukom oprostio od svoje supruge koja je 2021. godine napustila ovaj svijet.

“Ljubavi izvini što nisam bio posvećen, izvini što nisam bio najbolji, izvini za svaku ružnu riječ koju sam ti uputio. Izvini za ovoj je*eni život koji ti nisi zaslužila. Nisam bio da prođemo to zajedno. Nas dvojica ćemo nekako sve to pregurat, upoznat se opet, budi sigurna da tebe niko zamijeniti ne može. Izvini ljubavi, volim te”

Prijatelji na Facebook-u se opraštaju od sarajevskog ugostitelja putem oproštajnih poruka.

“Dobri moj Dino, neka ti dragi Allah oprosti grijehe i podari lijep džennet”

“Zauvijek u mom srcu, zauvijek voljen i nikad zaboravljen nećeš biti. Hvala ti za sve, ljubi te drugarica i molim dragog Allaha da ti podari lijep dženet”

“Prijatelju, druže, insanu, moj Dinče… Allah ti se smilovao, oprostio grijehe i podario najljepše mjesto u Džennetu! Hvala ti za sve – piše jedan od prijatelja.

“Dobri moj Dino, neka ti dragi Allah oprosti grijehe i podari lijepi Džennet. El Fatiha” – piše u jednoj od brojnih poruka.

hayat.ba