Početna Showbiz AFERA MITO DRMA ESTRADU, A ŠERIFOVIĆKA I DALJE ĆUTI/ Kolege stale uz...

AFERA MITO DRMA ESTRADU, A ŠERIFOVIĆKA I DALJE ĆUTI/ Kolege stale uz Snežanu Đurišić, a evo šta poručuju iz Marijinog PR tima

Kandidat iz Podgorice, Dušan Vukadinović, nije se plasirao u dalji tok takmičenja, a njegova majka Nata Vukadinović iznela je niz optužbi na račun Snežana Đurišić, koja je u znak odbrane najavila tužbu.

Svi članovi stručnog žirija oglasili su se ovim povodom i oštro demantovali ove optužbe na čelu sa kreativnim direktorom “Grand” produkcije Sašom Popovićem, koji je gostujući na emisiji Puls Srbije na Kurir televiziji razjasnio šta se to tačno desilo.

Ipak, Ana Bekuta i Marija Šerifović su do dana današnjeg po pitanju afere koja trese Zvezde Granda ostale suzdržane.

Inače, Aca Lukas je svojom izjavom za Kurir o skandalu u “Zvezdama Granda” dolio ulje na vatru, istakavši da novac od kandidata uzimaju oni mentori koji im trče u zagrljaj kada pobede.

Marijin pi-ar se sada tim povodom oglasio i istakao da se Šerifovićeva svakako nije pronašla u Lukasovoj konstataciji.

– Nemamo šta da se oglašavamo zato što je Popović dao svoju izjavu i to je više pitanje čelnika “Grand” produkcije, a ne za nju kao člana stručnog žirija. Apsolutno se nije pronašla prozvano u nekim komentarima, svako ima svoje ratove i borbe, zato nije ništa komentarisala i neće se oglašavati po tom pitanju – rekao je pi-ar Marije Šerifović.

Kurir.rs/24 sedam