Početna Showbiz Čaršija bruji da su Mika i Giba Vasić promijenili spol, a evo...

Čaršija bruji da su Mika i Giba Vasić promijenili spol, a evo kako sad izgledaju kao Ana i Ivana! (Foto)

Kao bomba je odjeknula vijest da su braća Vasić, Mika i Giba, navodno promijenila spol. Dok su bili pred kamerama rijalitija, pričali su o promjeni spola. Oni su tada otkrili da im je glavni cilj ulaska u “Zadrugu” bio novac kako bi nakon završetka rijalitija mogli da pronađu najboljeg doktora i ostvare ono što su zamislili.

– Žena ne možeš da postaneš preko noći. Prve korake ćemo preduzeti poslije rijalitija – izjavili su Mika i Giba tada, a onda su se osvrnuli i na razlog ulaska.

– Koliko sam ja u toku u Beogradu su najbolji doktori, ali raspitaćemo se kad se završi rijaliti. Zvaćemo se Gibana i Mikana, svakako, kada promijenimo spol. Moramo samo da uštekamo pare – rekao je Mika tom prilikom.

Podsjetimo, Ivana je čak stala i pred matičara sa svojim izabranikom iz Njemačke, a oboje su bili obučeni kao žene, otkrio je Kurir.

Inače, njih dvojica su se i ranije oblačili u žensku garderobu, šminkali se i stavljali perike. Rada Vasić, majka blizanca otvoreno je govorila o njihovoj s.ksualnoj orijentaciji.

– Ja kao majka… Kad sam mogla da ih čuvam od kilo mesa, samo da su mi živi i zdravi! Ja sam to rodila, to su moja djeca, ja ne mogu njih da krivim. Ja više krivim mene. Kažem: “O, Bože, da li sam nešto zgriješila?” Svi kažu, ja se baš u to ne razumijem, eto čujem od nekoga “vidi ovaj je ko žensko, gej!” Ja ne znam stvarno šta je to gej, šta je to fejk, ne znam, ne razumijem, života mi! – pričala je Rada tada.

– Ja sam moju djecu vodila kod doktora, kao majka i oni su po krvi i mokraći rekli da imaju više ženskih hormona. Oni kad se ovako oblače vidi se da više liče na žensku nego na mušku osobu. Oni su rođeni takvi… Ja ne mogu ništa tu da odlučim, to je njihovo. Ja sam ovako rekla – ako imaju više ženskih hormona nego što treba da dobiju neku terapiju da se to povrati, da budu ono što jesu, ili muško ili žensko. Pa, sad, šta je Bog dao ja to moram da trpim jer su to moja djeca. Ali, Ognjene, nije mi svejedno… Ja sam majka, to mene boli… – rekla je Rada i zaplakala.

– Bože moj, ja bolje da vidim moju djecu takvu kakvi su, nego ne daj Bože da ih ja guram u kolicima. Kako je toj majki koja gura svoje dijete i gleda ga nesposobnog? – istakli je ona.

ekskluziva.ba