Početna Showbiz MIKA I GIBA PROMIJENILI POL, SAD SU ANA I IVANA NIKOLIĆ! Evo...

MIKA I GIBA PROMIJENILI POL, SAD SU ANA I IVANA NIKOLIĆ! Evo kako izgledaju: Jedna se udala za Njemca! Ekskluzivne fotke s vjenčanja!

Giba i Mika Vasić, blizanci iz Male Plane kod Prokuplja, nekadašnji učesnici “Velikog brata” i “Zadruge”, promenili su pol i sada su Ivana i Ana Nikolić, ekskluzivno saznaje Kurir!

Ivana se udala u blačkoj opštini pred matičarem. Njen izabranik je Nemac. Građansko venčanje je obavljeno u petak, 17. februara, i njemu su prisustvovali samo uži članovi ove porodice, a u nastavku vam donosimo i eksluzivne fotografije mladenaca nakon venčanja.

Kako nam je prenela matičarka u blačkoj opštini koja ih je venčala, Ivana Nikolić je uredno imala dokumenta, te je mogla da sklopi brak sa Nemcem koji je njen izabranik. Sa njima je bio i prevodilac, zbog mladoženje. Procedura za sklapanje braka podrazumevala je dokaz da je Ivana žensko, a njen raniji život za matičare nije relevantan.

S obzirom da Mala Plana pripada prokupačkoj opštini, venčanje je trebalo da se obavi u Gradskoj kući, ali kako su rekli mladenci, nisu mogli da dobiju termin za venčanje u skorije vreme, pa su to učinili u blačkoj opštini.

Prema našim nezvaničnim saznanjima, oni se već za nekoliko dana vraćaju u Nemačku, gde žive i rade.

Naša ekipa posetila je njihov dom u Maloj Plani, ali nikoga nije bilo kod kuće, te nismo uspeli da dobijemo komentar od mladenaca, niti od Gibinih i Mikinih roditelja Rade i Radeta Vasića.

Podsetimo, blizanci, kao i njihovi roditelji Rade i Rada, poznati su po učešćima u rijalitima “Veliki brat” i “Zadruga”, a majka i otac su bili i deo rijalitija “Bar” koji se emitovao na Kurir televiziji. Godinama unazad oni su u centru pažnje javnosti koja prati rijaliti programe, a novinar Kurira je njihov dom obišao poslednji put 2018. godine.

kurir.rs