Početna Showbiz SAŠA POPOVIĆ OTKRIO CIJENU KARLEUŠE! Isplivali svi nepoznati detalji

SAŠA POPOVIĆ OTKRIO CIJENU KARLEUŠE! Isplivali svi nepoznati detalji

Jelena Karleuša, koja je ranije bila i sama član žirija muzičkog takmičenja, na svom Instagram nalogu se nedavno oglasila i oplela po cijelom žiriju Zvezda Granda, ali i po Saši Popoviću.

Ona je rekla da su Zvezde Granda izgubile na rejtingu bez nje, kao i to da će se u narednom periodu ugasiti zbog lošeg rejtinga.

Potom je rekla da će United Media, koja je kupila “Grand”, tužiti Sašu Popovića koji će se potom odseliti i nestati na brodu. Nije štedjela ni članove žirija, pa je za svakog imala koju riječ.

Bivši direktor, Saša Popović gostovao je u jednoj emisji gdje je progovorio o ovim navodima poznate pjevačice.

– Ja Jelenu Karleušu zaista poštujem tu nema šta. Šest godina je bila u Zvezdama Granda. Koliko je ona značila ZG, toliko je i ZG značio za nju. Ako vam kažem da je ona svoj honorar od 2015. do 2020. godine podigla 300%. Vi Jelenu Karleušu danas ne možete da dobijete bez 12, 13 ili 20 hiljada eura – rekao je Popović i dodao:

– Jelena Karleuša je bila zabranjena na svim nacionalnim televizijama do 2015. godine. Ona je to i sama rekla u emisiji i zahvalila mi se što sam joj dao šansu da se iskaže kroz ovo takmičenje. Jelena Karleuša je svake subote 6 godina mogla da priča i pričala je o pjevačima, estradi, historiji, politici, društvenim temema. Ona je zasigurno mnogo doprinosila, ali i mi smo njoj.

On se potom osvrnuo na sam žiri i naveo da sama stolica u žiriju vrijedi baš mnogo.

– Neće niko da ustane iz one stolice u žiriju. Ta stolica mnogo vrijedi. Ako vam kažem da sam u proteklih 10 godina imao pritiske pjevača, glumaca i voditelja koji su tražili tu stolicu. Međutim, za mene je uvijek najbolji žiri onaj koji je sada trenutno tu – istakao je Popović.

Nakon toga odgovorio je na Jeleninu izjavu o padu rejtinga ZG.

– Zvezde Granda su i dalje najgledaniji format i gledanije su od perioda kada je Jelena Karleuša bila u žiriju. Zašto? Jedan od razloga je što mislim da Ceca ima širu publiku nego što je to imala Jelena Karleuša – rekao je Popović.

express.ba