Početna Showbiz Mnogo me je boljelo… Progovorila bivša kućna pomoćnica Seke Aleksić!

Mnogo me je boljelo… Progovorila bivša kućna pomoćnica Seke Aleksić!

Kada gledamo sa strane, pojedini brakovi poznatih ličnosti izgledaju nam skladno i harmonično, a šta se zaista dešava između njihova četiri zida, to uglavnom samo oni znaju, pa često dođe do iznenađenja kada se sazna da je neki par duže vrijeme imao velikih problema.

Da li je brak popularne pjevačice Seke Aleksić u kojem je godinama sa Veljkom Piljikićem, zaista tako idealan kako svima djeluje, otkrila je žena koja je najbolji uvid imala u isti. Naime, utisci koje je iz njihovog doma jednom prilikom iznijela bivša kućna pomoćnica Seke Aleksić otkrivaju nam kakva je pjevačica iza zatvorenih vrata, ali i pravu sliku njihove bračne zajednice i života uopšte.

– Mnogo me je boljelo kad su Seku prozivali i govorili da ne vidi nikoga osim sebe. Pa ona je nama kojima je platu davala, dijelila šakom i kapom, a da ne pričam o rodbini i najbližima – ispričala je bivša zaposlena u njihovoj vili u Staroj Pazovi.

Nekadašnja kućna pomoćnica Seke Aleksić otkrila je takođe i da pjevačica i njen suprug kada god su kod kuće, zaposlenima mnogo olakšavaju stvari, ne libe se da pripomognu u kućnim poslovima, a jedno prema drugom se ponašaju kao da su na početku veze i okolo šire samo pozitivnu energiju.

– Kod nje mi se posebno sviđalo što je sve po kući radila sa nama. I peglanje, i kuhanje, i ribanje. O Veljku da i ne govorim! On je na sve spreman, samo da Seka bude srećna. Ustane ujutru prije nje, pa joj odnese kafu u krevet, onda spremi doručak. Leti oko nje, a ona ga samo grli i ljubi. Vjerujte da ne postoji žena koju bi on pogledao pored njegove Seke. E to kako ona živi i kakva je, to želim svakome na svijetu. To je raj i idila – završava prepuna pozitivnih utisaka bivša kućna pomoćnica Seke Aleksić.

ekskluziva.ba