Početna Showbiz Mika i Giba više nisu muškarci, sad su Ana i Ivana Nikolić:...

Mika i Giba više nisu muškarci, sad su Ana i Ivana Nikolić: Jedna se udala za Nijemca, evo kako sada izgledaju!

Giba i Mika Vasić, blizanci iz Male Plane kod Prokuplja, nekadašnji učesnici “Velikog brata” i “Zadruge”, promijenili su spol i sada su Ivana i Ana Nikolić, prenosi Kurir!

Ivana se udala u blačkoj opštini pred matičarem. Njen izabranik je Nijemac. Građansko vjenčanje je obavljeno u petak, 17. februara, i njemu su prisustvovali samo uži članovi ove porodice, a u nastavku vam donosimo i ekskluzivne fotografije mladenaca nakon vjenčanja.

Kako je prenijela matičarka u blačkoj opštini koja ih je vjenčala, Ivana Nikolić je uredno imala dokumenta, te je mogla da sklopi brak sa Nijemcem koji je njen izabranik. Sa njima je bio i prevodilac, zbog mladoženje. Procedura za sklapanje braka podrazumijevala je dokaz da je Ivana žensko, a njen raniji život za matičare nije relevantan.

S obzirom da Mala Plana pripada prokupačkoj opštini, vjenčanje je trebalo da se obavi u Gradskoj kući, ali kako su rekli mladenci, nisu mogli da dobiju termin za vjenčanje u skorije vrijeme, pa su to učinili u blačkoj opštini.

Prema nezvaničnim saznanjima, oni se već za nekoliko dana vraćaju u Njemačku, gdje žive i rade.

Naša ekipa posjetila je njihov dom u Maloj Plani, ali nikoga nije bilo kod kuće, te nismo uspjeli da dobijemo komentar od mladenaca, niti od Gibinih i Mikinih roditelja Rade i Radeta Vasića, piše Kurir.

Podsjetimo, blizanci, kao i njihovi roditelji Rade i Rada, poznati su po učešćima u rijalitima “Veliki brat” i “Zadruga”, a majka i otac su bili i dio rijalitija “Bar” koji se emitovao na Kurir televiziji. Godinama unazad oni su u centru pažnje javnosti koja prati rijaliti programe, a novinar Kurira je njihov dom obišao posljednji put 2018. godine.

ekskluziva.ba