Početna Rijaliti Roditelji ti prodaju kuću zbog stida: Anđela Đuričić saznala da joj se...

Roditelji ti prodaju kuću zbog stida: Anđela Đuričić saznala da joj se porodica seli, suočila se sa bolnom istinom

Bilal Brajlović je jedan od rijetkih koji je rekao ono što većina zadrugara priča po ćoškovima, te je tom prilikom oštro prokomentarisao aktuelni ljubavni trougao i osudio njihovo ponašanje.

Brajlović je najprije osudio Zvezdana, a onda je u daljem izlaganju otkrio Anđeli da joj se porodica seli, o čemu se već duži period polemiše.

– Ne znam šta je sa ovim ljudima, svega mi, niko ne može da kaže svoje mišljenje. Ja imam pravo ovdje da kažem šta želim. Moram da se ogradim kad je Ana u pitanju, ona me je jučer zamolila da ispušimo cigaru, ja sam joj tada rekao samo da je jedno pričala prije ulaska, a drugo po ulasku u rijaliti.

– Zvezdane, ja ću ti reći sve u lice, bolje je i to nego da radim nešto iza leđa. Svi mu govore iza leđa, a ne govore mu to u lice. Moram Zoricu da pohvalim, ona je rekla pravu stvar kad je u pitanju strahopoštovanje. Zvezdan je dobar prema svima, ali kad dođe Marku Markoviću:’ ‘Bićeš dobar sa mnom, ili sa njom”. Da si šmeker, rekao bi da svi budu sa njom dobri, a ne sa tobom. Bio si sa njom toliko godina, njoj je sada najteže. O Zvezdanu sam imao najbolje mišljenje, dok nije uradio sve ovo. Da li znaš koliko si se ukanalio? Kad sam ja posumnjao u Maju i tebe, ti si rekao da ne želiš ništa, da imaš kod kuće nekog, a prije svega kodekse i manire. Ti si izgubio kodekse i manire – kazao je Bilal.

– Kakva je to zaljubljenost? On da je zaljubljen ne bi radio sve što radi sa drugim djevojkama. Ne lažem, znaš i sam šta je sa Aleks bilo u izolaciji, kako si je privukao, i šta ste radili. Anđela, upala si u crnu rupu. Misli da tvoji prodaju kuću zbog stida. Znaš i sama šta si meni govorila, na kraju si najgora ispala – kazao je Bilal.

– Bilale, ti znaš da nije sve baš tako – rekao je Marko.

– Ja sam uvjeren da je tako. Niko ništa ne smije da kaže Zvezdanu jer svi misle da će se povrijediti. Ja ne krivim jer si ti sve ovo uradio sa Anđelom, ona ti odgovara, ali te krivim jer si prevario ženu. Sa Anđelom si, a radiš neke stvari sa drugi djevojkama. Anđela, mnogo si sebe ponizila. Šaljem Zvezdana – kazao je Bilal.