Početna Showbiz Rekla mi je da ću ispasti ako ne platim: Zvezda Granda ne...

Rekla mi je da ću ispasti ako ne platim: Zvezda Granda ne prestaje sa optužbama, ovo su detalji saradnje sa Snežanom Đurišić

Majka kandidata u “Zvezdama Granda”, Dušana Vukadinovića tvrdi da je pjevačica Snežana Đurišić, koja je član žirija, tražila od njih novac kako bi on prošao u dalji krug takmičenja.

Naime, Dušan se ovim povodom oglasio i ispričao svoju stranu priče. Međutim, ni on, kao ni njegova majka nemaju dokaze o ovim tvrdnjama da je Snežana zahtijevala od njih novac. Takođe, u porukama koje je dostavio redakciji Kurira, vidi se da pjevačica nije pročitala nijednu, dok joj zadnja prepiska nije ni stigla.

– Sve je živa istina. Mi smo skromna familija. Nepravedno sam ispao. Snežana nije tražila od mene novac već od moje majke. Ne znam tačnu cifru – kaže Vukadinović, pa otkrio da je problem nastao tokom probe.

– Imali smo probu gdje je trebalo da izaberemo pjesme koje ćemo sutradan da izvedemo. Tu sam bio sa još trojicom momaka. Izabrao sam pjesme koje sam otpjevao tu noć bez greške, kako ja znam i umijem. Snežana mi je rekla da odlično pjevam. Poslao sam matricu dečku iz Granda. Izašao sam da odradim probu, kreće matrica, počinjem da pjevam. Međutim, kako sam počeo da pjevam, vidim da nešto nije u redu, kao da me neko sabotira. Čujem sebe, ali kao da to nisam ja. Stao sam i pogledao u Snežanu, a ona je podigla ruke i rekla: “Šta je ovo, šta radiš?”. Ja sam joj rekao da ne čujem sebe i kao da nije moj glas, da izgleda kao da je autotjun upaljen. Prekidam tu probu i kažem da neću da pjevam – istakao je on.

Kako Vukadinović dodaje, tada njegova mentorka počinje da viče na njega.

– Kreće da se viče na mene i da me pita šta je sa mnom. Počinjem da pjevam na suho i tu je sve dobro, ali preko mikrofona to nije to. Takva namještaljka da to nije viđeno. Ali dobro, ja sam prvi put u ovom takmičenju i nisam znao – priča on.

Vukadinović naglašava da ga je Snežana prvobitno hvalila, a da joj drugog dana nije valjao.

– Bio sam vidno razočaran, ali sam se nadao da će me popraviti kada bude snimanje emisije. Sve najbolje mislim i nadam se da nije namještaljka. Mi smo se spremili za slikanje pred nastup. Idemo da obavim to i dolazi dečko i kaže mi gdje mi je majka, traži je Snežana Đurišić. Ja u čudu zašto mi traži majku. Odlazim u hodnik do bekstejdža i vidim majku i Snežanu koja čuči. Snežana se dere na moju majku i ja je pitam “Šta je ovo”, a Snežana se okreće ka meni i kaže kako treba da izađem i da mi mjesto nije tu.

Vukadinović je poslušao svoju mentorku i sačekao majku ispred.

– Poslije toga mi dolazi majka koju pitam šta je bilo, međutim ona da bi mene smirila kaže kako ništa nije i kako će mi pričati poslije nastupa. Ja vidim po licu da joj je Snežana nešto rekla. Tada da mi je rekla da joj je ova tražila pare, ja ne bih nastupao i prekinuo bih snimanje. To bi bio skandal – bijesno ističe Dušan i nastavlja:

– Počinje snimanje, dolazi nastup i ja na njemu isto ne čujem sebe. Djevojka pored mene rastura, mikrofon joj pojačan lijepo, a ja se uopšte ne čujem. Ona dobija šest glasova, a ja tri koja su mi dali Viki, Bosanac i Đorđe David. Počinju komentari da nisam bio dobar i da sam bio kao pokvareni robot. Dolaze komentari mentora, Snežana, moja mentorka kreće da komentariše drugu takmičarku, djevojci priča kako je najbolja i odlična. Saša koja kaže da isprokomentariše mene, svog takmičara, a ona kaže:” Moj kandidat me ništa ne sluša i hoće sve po svom, iznad svega da bude.” Ja u čudu, Sanja Kužet mi kaže da ne mogu sad ništa da kažem, isključuju mi mikrofon.

Kako kaže, i Saša Popović ga je razočarao.

– Mislim da je i Saša Popović u sve umiješan, na kraju je tako ispalo. Završilo se snimanje i razočaran sam, normalno. Dolazim kod majke i ona mi tu kaže kako ima nešto da mi kaže, a to je: ” Tvoja mentorka mi je tražila pare, i da ćeš ispasti ukoliko ne platim. Rekla je da si lijep momak i da predobro pjevaš”- priča Vukadinović koji ističe da je navodno preklinjao svoju mentorku da mu spusti matricu kako bi prošao baraž:

– Ide baraž i ja prije njega zovem svoju mentorku. Ne pominjem joj šta mi je majka rekla jer sam mislio da ih mogu pobijediti i bez para. Javlja mi se i ja je molim da mi spusti matricu za baraž, ali ona odbija. U baražu svi pjevamo na jedan mikrofon i ja pomislim da ne može biti namještaljke. Počinje baraž, tu su svi mentori sem moje. Iz produkcije sam zamolio djevojku da mi spusti matricu, međutim ona mi kaže da ti ne može bez dozvole moje mentorke. Pet minuta prije početka snimanja baraža trčim da nađem Snežanu, nađem je, ona stavlja torbu na rame i kreće. Pita me šta hoću, nije me ni pogledala. Ja je molim da mi spusti matricu, kako bi prošao dalje. Nije marila, pokupila se i otišla. Ja rekao: “Dobro, vidjećeš ti, ne brini, ukopaću te Snežana.”

Završio se nastup Dušana i kako kaže, nakon njega je bio ubijeđen da on prolazi dalje jer je bio prezadovoljan svojim nastupom.

– Prije snimanja baraža, Saša kaže da mi spuste matricu, kao u originalu što pjeva Haris Džinović. Ja sam razbio baraž i pomislim to je to, ne može da bude namještaljke. Ostali smo jedna djevojka i ja, rasturio sam, a nju su komentarisali da je falširala, da nije dobro. nema talenat neki, ali izgleda lijepo, zgodna je djevojka i umije da pjeva. Međutim, Saša kaže da ja ispadam, a ona prolazi – tužno priča Vukadinović koji je i prije samog prijavljivanja za takmičenje navodno čuo da je sve namješteno.

Izvor: Blic