Početna Rijaliti ‘KADA SE SE**A, TU ČUKA RADI I PUMPA!’ Anina kuma Milena otkrila...

‘KADA SE SE**A, TU ČUKA RADI I PUMPA!’ Anina kuma Milena otkrila da živi za dan kad će ona progovoriti o svemu, pa priznala kakve hvalospjeve je Zvezdan pričao o Anđeli! (VIDEO)

Noć koja obećava!

Voditeljka Dušica Jakovljević večeras je u studiju uhgostila kumu Ane Ćurčić, Milenu Kačavendu.

– Vidim da se ljudima dopalo to što sam direktna, a da sam znala, ne bih ovo prihvatila – rekla je Milena.

– Kako ti deluje sve ono što se dešava oko Ane – pitala je Dušica.

– Ja imam utisak i opet bbih želela da kažem da je vrlo lako kada neko kaže: “Ja bih to ovako uradila”. Ja nisam znala, iako je moja drugarica preko 30 godina i iako mi je kuma, ja nisam znala kroz šta prolazi. Ja sam postala svesna kada je ušla u Zadrugu koliko je ona u strahu. Ona je ušla kao gospođa, pričale smo mnogo o tome kako će biti i šta će. Verovala sam da će biti dobro, međutim, ona se slomila. Jasno je kao dan da se vidi da je potpuno sluđena. Tu ljubavi sa njene strane ima. U jedan mah pomislim ne daj Bože da se pomiri… Mislim da nema ljubavi sa njegove strane, vidim da najavljuje Zadrugu sedam ili osam, a ni ova nije pri kraju – rekla je Milena.

– Da li si mogla da pretpostaviš da će Zvezdan, koliko god da je pričao da je pratio “Zadrugu”, da će doći do ovoga – pitala je Dušica.

– Ja sam bila zbunjena kad sam videla da on ovo prati, zaista smo svi gledali. Mi smo toliko pričali o Anđeli, on je imao hvalospeve za nju, uglavnom Zvezdan voli žene koje ćute. U više navrata je ona rekla da se on više ne pita da li će ona da priča. On postrojava učesnike, to mi je fascinantno. Svaki put kada je on u nominaciji, vidi se da se obukao i spremio. Iskreno ja živim za dan da Ana progovori i čekam da trenutak da dobijem zeleno svetlo ne bi li progovorila. Ja znam Anine stavove, ona je principijalna žena. Ono što sigurno znam, nijedna ne želi da progovori javno, to nam je kodeks. On se na iste poziva, a nije ih pokazao. Ja sam očekivala da će ga zaštiti, ali kada se se**a tu čuka radi, pumpa – rekla je Milena.

POVEZAN VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=C5K2uob6Yv0

pink.rs