Početna Rijaliti Crni Zvezdane, pa može li gadnije? Slavnić zgrozio naciju ovim postupkom, a...

Crni Zvezdane, pa može li gadnije? Slavnić zgrozio naciju ovim postupkom, a Anđelina reakcija je mnogima neshvatljiva!

Kontroverzni rijaliti par Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić navukli su na sebe gnjev gledalaca, pa o njima javnost ne prestaje da bruji.

Po komentarima publike vidi se da je narod izrevoltiran jer Slavnić i Đuričićeva rade šta im je volja, a jedan detalj sa snimka izazvao je pažnju javnosti, ali i zgražavanje.

Kako Slavnić svaku priliku koristi da se skine i prošeta samo u donjem vešu, on je to uradio i ovog puta čim su kročili u izolaciju, dok je Anđela sve vrijeme bila u garderobi i patikama, a vrhunac je bio Zvezdanovo njušenje čarapa koje je skinuo sa sebe.

Naime, on je pomirisao čarapu koju je u tom trenutku skinuo sa svoje noge, da bi onda te iste čarape izbacio napolje, ispred vrata izolacije.

Podsjećanja radi, Anđela i Zvezdan su već bili osuđivani od strane gledalaca kada je u pitanju higijena, pa je tako publika nekoliko puta bila zgrožena time što Đuričićeva legne da spava sa kompletnom šminkom na licu, ili kada mu je ljubila tabane, a rečenica njegove bivše nevjenčane supruge “jesi li oprala zubiće?” upućena Đuričićevoj nakon što je oralno zadovoljila Zvezdana, već je postala opšteprihvaćena kod antifanova novopečenog para.

I dok bi možda neki pomislili da je bar Đuričićeva odreagovala, međutim, reakcija je izostala, pa se samo smješkala i nastavljala ćaskanje kao da se ništa nije desilo.

ekskluziva.ba