Početna Rijaliti ANA JE IZGUBILA PET LITARA KRVI, OPKOLIO SAM BOLNICU: Aca Bulić otkrio...

ANA JE IZGUBILA PET LITARA KRVI, OPKOLIO SAM BOLNICU: Aca Bulić otkrio do sada nepoznate detalje o gubitku bebe koju je dobio sa Ćurčićevom

Aca Bulić, bivši emotivni partner zadrugarke Ane Ćurčić, otkrio je detalje vezane za navodni nestanak odnosno smrt njihove ćerke Aleksandre koja je umrla nakon samo devet dana života.

Bulić je svojevremeno bio u vezi sa Ćurčićevom koja je nedavno ušla u “Zadrugu 6” kako bi se obračunala sa bivšim nevenčanim suprugom Zvezdanom Slavnićem i njegovom devojkom Anđelom Đuričić, a sada je otkrio detalje iz njegove veze sa Anom i nestanku njihove bebe.

– Ja sam sa Anom bio pre trideset i kusur godina. To su bila druga vremena, zabavljali smo, držali za ručice, to je tako izgledalo tada. Živeli smo zgrada pored zgrade, išli smo u istu školu “Đuro Strugar” u bloku 37, i kao sva normalna deca u to vreme, počeli smo na klupici, od pantomime do lastiša. Ana je zatrudnela kada je imala 17-18 godina, to je bilo pred kraj naše veze. Zatrudnela je i imali smo taj peh da nam je dete navodno umrlo u bolnici “Narodni front”. Ona je taj porođaj jako teško podnela, izgubila je pet litara krvi. Ja sam trčao sa jedne strane na drugu, devojčica kojoj smo dali ime Aleksandra je provela devet dana u inkubatoru, a onda su nam saopštili da je dete umrlo – rekao je Aca za Republiku s knedlom u grlu, pa nastavio:

– Ja to nisam hteo da prihvatim u to vreme, svaka ćelija mog bića je pulsirala da je ona i dalje živa. Tražio sam da sahranimo dete, tri dana sam stajao ispred, opkolio sam bolnicu kako bi mi vratili bebu, jer nismo dobili nikakav papir. Ja sam i dan-danas uveren da je to dete živo. Ja sam dete viđao pre toga, nakon toga nam nisu dozvolili da vidimo bebu. Moja Aleksandra je nekako, za razliku od stotine dece koja se nalazila u inkubatorima, disala. Jezive su to scene bile, krv na sve strane, ne daj Bože nikome da to preživi, ali ubeđen sam da je ona ukradena, međutim, to nikada nisam mogao da dokažem. Posle tri dana mog insistiranja, došli su moji otac i majka i lupili mi dve čvrge i naterali me da pustim ljude da rade svoj posao. Tako sam nekako prihvatio tu sudbinu, ali u dubini duše, mislim da je Aleksandra živa – istakao je Bulić odlučno.

Bulić u razgovoru za naš portal otkriva da je njegova ljubav sa Ćurčićevom nakon tragedije bila na klimavim nogama, ali da su i nakon kraha veze ostali u besprekornom odnosu.

– Ana i ja smo nakon toga ostali još dve godine zajedno, ali siguran sam da nas je taj događaj definitivno poremetio. Razišli smo se, svako je krenuo svojim putem, ali smo ostali uvek tu jedno za drugo i stvarno imam samo reči hvale za nju. Uvek sam tu za nju, kao i ona za mene.

Podsetimo, Aca je sa Aninom kumom Milenom Kačavendom juče imao lajv uključenje putem društvene mreže Instagram. Tom prilikom je pomenuo potencijalni ulazak u “Zadrugu 6”, o čemu više možete pogledati ispod:

https://www.youtube.com/watch?v=C5K2uob6Yv0

informer.rs