Početna Showbiz STANJE SUZANE MANČIĆ ZABRINULO JAVNOST! Voditeljka objavila fotografiju i šokirala svojim izgledom,...

STANJE SUZANE MANČIĆ ZABRINULO JAVNOST! Voditeljka objavila fotografiju i šokirala svojim izgledom, komentari ne prestaju

Suzana Mančič, nekadašnja “loto devojka” godinama unazad važi za jednu od najvećih dama na našoj javnoj sceni i dok je muškarcima oduvek bila rak rana, pripadnice lepšeg pola posmatrale su je sa dozom ljubomore.

Kao jedna od najlepših žena sa javne scene, izgled nije nešto čime je ona uvek zadovoljna, a posebno je to bio slučaj krajem protekle godine kada je ozbiljno mučila muku sa viškom kilograma.

Kako je svima poznato, iz emotivnih razloga voditeljka često posećuje Grčku, a jedan od razloga njene gojaznosti, kako je priznala, bio je i stil života koji se tamo vodi i koji uključuje kasne večere, te je Mančićka u jednom momentu dogurala do skoro 90 kilograma. To je svakako uticalo na njeno samopouzdanje, te je ozbiljnije i dugoročnije rešila da se pozabavi ovim problemom, a da joj je i te kako pošlo za rukom imali smo prilike da se uverimo njenim objavama poslednjih meseci.

Ipak, izgled Suzane Mančić sada je drastično promenjen još većim brojem skinutih kilograma, a to pokazuje najnovija fotografija na kojoj ona pozira neposredno pred snimanje jedne emisije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzana Mancic (@suzanamancicofficial)

 U dugačkoj sivoj suknji i interesantnoj širokoj majici sa aplikacijom lava, Suzana zaista izgleda fantastično, međutim iako mnogi komentarišu da je outfit umnogome uticao na suženje figure, po njenom licu i rukama jasno je vidljivo da se ona gotovo prepolovila.

Komentari da izgleda poput devojčice te da je liniju dovela do savršenstva nizali su na njenom “Instagram” nalogu, a bilo je i onih koji smatraju da ne treba da preteruje, te da bi sada najbolje bilo da samo održava postignute rezultate.

Inače, Suzana je priznala da je tajna u takozvanoj liposukcijskoj dijeti, jede samo zeleno povrće i pije suplemente, a ne sme da okusi ništa slatko – čak ni voće.

– Jutro uvek započinjemtoplom limunadom i kesicom suplemenata koja ima sve neophodne minerale i vitamine. Isto pijem i za ručak. Ako ogladnim, jedino mi je dozvoljeno da pojedem jedan svež krastavac – otkrila je Suzana nedavno.

Kurir.rs/Alo