Početna Showbiz Preduzeo mjere! Miša Grof: Stavio sam kamere na spomenik, Nikolina od sahrane...

Preduzeo mjere! Miša Grof: Stavio sam kamere na spomenik, Nikolina od sahrane nije dolazila na grob mog sina!

Tenzija između Nikoline Pišek i oca njenog pokojnog muža Viktora Ristovića, poznatijeg kao Miša Grof, ne jenjava. Poznati biznismen tvrdi da ostavinska rasprava još uvijek nije završena, kao i da njegova snajka nije posjetila grob pokojnog muža od sahrane.

U razgovoru za Kurir Miša nije krio razočaranje zbog narušenih odnosa.

– Šta da vam kažem, nikako sam – rekao je na početku razgovora Ristović. Na pitanje da li je snajka bila na grobu njegovog sina, bio je izričit. – Ne! Od sahrane se nije pojavila – tvrdi on. Interesovalo nas je kako je siguran u to, s obzirom na to da je voditeljka za medije govorila da je išla da obiđe vječnu kuću svog supruga.

– Sve je pod kamerama, i spomenik i sve okolo. Znam ja sve i sve pratim – poručuje Miša. Najviše ga boli što ne viđa unuku i što sa njom nema nikakav kontakt. Kako da mi ne nedostaje? Nije to lako. Ne javljaju se na telefon ni ona ni majka. Kako da je dobijem? – očajnim glasom je rekao. Zanimalo nas je i da li mu se javljaju javne ličnosti sa kojima je njegov sin bio blizak, Miša Grof je rezignirano kazao da su se svi povukli. – Ni oni se ne javljaju. To je meni sve očekivano. Nisam se ja iznenadio – objasnio je on.

Inače, u maju se navršava godišnjica smrti njegovog sina. Nakon tragedije u javnosti su isplivali detalji o narušenim porodičnim odnosima. Miša Grof je s velikim razočaranjem komentarisao fotografije i život svoje snajke koji vodi poslije smrti njegovog nasljednika. U više navrata je isticao da je siguran da ona nikada nije voljela Vidoja, već da je uvijek gledala korist.

– Kao nije mogla na pomen da mu dođe, a mogla je da se slika gola. To vam je ta poštena Nikolina, koja je pričala o velikoj ljubavi i kako pati za mojim mrtvim sinom. Lijepo sam vam ja rekao još na samom početku, kad se sve izdešavalo, da to nikada nije bila ljubav. Ona je uvijek gledala korist i materijalni interes – rekao je on nedavno za Kurir. Podsjetimo, srpski historičar umjetnosti i životni saputnik voditeljke Nikoline Pišek iznenada je preminuo u 44. godini 8. maja. Iz prvog braka ima kćerku Mateu, kao i Unu Sofiju sa Nikolinom.

ekskluziva.ba