Početna Rijaliti ‘EKSTREMNO JE VOLI’ Car ubjeđen da je Bilal slijepo zaljubljen u Maju,...

‘EKSTREMNO JE VOLI’ Car ubjeđen da je Bilal slijepo zaljubljen u Maju, ali da se boji njega i Janjuša, Brajlović se upalio, pa mu zaprijetio pohodom na Aleks! (VIDEO)

Haos!

Emisija “Pitanja novinara” je u toku. Filip Car prokomentarisao je odnos Maje Marinković i Bilala Brajlovića.

– Zasmetalo mi je malo pre, napravio sam rezime. Kad je Bili ušao nije mi se svidelo jer je pokušao kao ja da se upozna sa svima, a onda je meni i Aleksandri jako rpistojno pružio ruku. Dve tri rečenice smo prozborili. Nijedan momak koliko se god Maja busa u prsa i ponosi stvarima koje su drugim devojkama enpriajtne, ona voli da stavi akcenat da je sa svima, da sa svima žubori. Nijedan momak ne voli Maju kao Bilal. Prošle godine sam imao emociju, stvarno nije gledala druge muškarce. Držala se mene i u dobru i u zlu. Ona je devojak prema kojoj treba imati autoritet. Ove godine sam uspeod a postignem da je ne priznam kao devojku – rekao je Car.

– Vidiš kako naglašavaš, kako potenciraš. Mogu i ja da naglasim da je Aleksandra imala se*s sa janjušm, muvanje sa Zvezdanom. Što imaš potrebu da me poniziš – rekla je Maja.

– Pokazala mi je besprekorno ponašanje. Kad uvredim nju, njene priajtelje i porodicu da mi ne uzvrati, da ne napravi bezobrazluk. Nije provocirala, podbadala, prala je i čistila. Bio si sa Majom Kovačević kad si osećao emociju prema Maji. To se desilo i meni. Opet ti kažem, ja smatram da sam u ozbiljnoj vezi i težim ka tome, ja neću biti neko ko će biti inicijator bilo kojeg konflikta ili problema. On se stavrno bori da prikrije svoje istinsko osećanje prema njoj, ali nije siguran u nju jer je labilna – rekao je Car.

– Pogubio sam se u svemu što pričaš – rekao je Bilal.

– I meni i Aleks se desial prevara, uvreda, ostavljanje, ali sad imamo jako dobar odnos po mene. Zadovoljan sam i perspektivan, dobro se osećam. On nju ekstremno voli. Gde je nestala ta ogromna ljubav za dva meseca – rekao je Bilal.

– Kad bi Maja sad sedela pored mene, ne bi videla nikoga u ovom prostoru – rekao je Car.

– Čuo sam se i sa Lemurima naravno – rekao je Bilal.

– Da nisi stigao i do mojih u Crikvenici. Ti se bojiš emocija, reci da je voliš. Ne, ti se plašiš mene, Janjuša, Stefanovića, ovog, onog – rekao je Car.

– Ne ponižavajte me i ne vređajte da se ja ne upalim – rekla je Maja.

– Možemo se mi oko Aleks posvađati. Što si joj sve zabranio. Devojka ćuti, anpravio si to od nje. Ona je sa momkom (Dejanom) samo zarad rijalitija. Sad kad bih rekao Caru koji je megabaja šta si radila u izoalciji, ostavio bi te odma – rekao je Bilal.

– Reci mi šta je radila. Izgleda da me svi lažu – rekao je Car.

– Šta sam radila, reci – rekla je Aleks, pa tražila Zvezdana.

– Ti si jedini muškarac koji Maju voli. Reci mi ovu informaciju – rekao je Car.

– Ja te ne lažem, kunem ti se – rekao je Bilal.

– Nisi Dejan Dragojević, džaba ga kopiraš sa tom bradom – rekla je Aleks.

– Jednom su se poljubili na blic, drugi put ju je uhvatio za gu*icu i privukao – rekao je Bilal.

– Kunem se Bogom, svime – rekao je Bilal.

– Dečko ti još jedan klima glavom – rekao je Mikica.

– Onda mi sad raskidamo momentalno. Marko, je l’ si siguran jedan kroz jedan – rekao je Car Marku.

– Nisam se poljubila sa njim. Nije došlo do poljupca, nije me poljubio – vikala je Aleks.

– Nije bio poljubac – rekla je Ana.

– Ti treba meni da dokažeš, a ne Bikiju – vikao je Car.

pink.rs