Početna Vijesti Tragedija u Banjoj Luci: Poginula učiteljica, učenike vraćaju kućama

Tragedija u Banjoj Luci: Poginula učiteljica, učenike vraćaju kućama

U banjalučkoj Ulici Radenka Lolića jutros se dogodila nesreća u kojoj je poginula jedna osoba. Kako je saopćeno iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, jutros oko 6:58 sati je došlo do pokretanja prethodno upaljenog putničkog motornog vozila marke “Opel”, kojom prilikom je smrtno nastradala Buzadžija Marija, rođena 1979. godine iz Banja Luke.

– Uviđaj je obavio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Blažić Željko, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za bezbijednost saobraćaja Banja Luka. Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na utvrđivanju svih okolnosti događaja a naložena je i obdukcija beživotnog tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske – navode iz Okružnog tužilaštva.

Srpskainfo je objavila da je riječ o učiteljici Osnovne škole “Dositej Obradović”, a da se nesreća dogodila u blizini porodične kuće u banjalučkom naselju Pavlovac.

– Jutros smo čuli tragičnu vijest. Molim vas da se obratite policiji, mi smo obavijestili roditelje koji su došli po đake i odveli ih kući – izjavio je sagovornik Srpskainfo u OŠ Dositej Obradović.

Izvor: Avaz