Početna Rijaliti NE ŠTEDI RIJEČI! Bilal otkrio da su mu slali dokaze da je...

NE ŠTEDI RIJEČI! Bilal otkrio da su mu slali dokaze da je Aleks bila sa brkatim i starijima od sebe, pa opleo po Maji i Nikolićevoj: Ne može samo onaj koji nije pokušao! (VIDEO)

Biće drame!

Voditeljka Dušica Jakovljević je nastavila razgovor zajedno sa predstavnicima sedme sile sa Bilalom Brajlovićem.

Kako ti deluje ponovno spajanje Bebice sa Miljanom posle najlepših dva meseca sa Zolom – pitala je Dušica.

Video sam da je Bebica zaprosio i sad su zajedno?! Ne je*e lep, nego uporan. Verila se s Bebicom, udaće se za Zolu i onda će u braku prevariti Zolu sa Bebicom i onda “Zadruga 56”, Zola i Bebica – rekao je BIlal.

Šta je to što si čuo sve – pitala je voditeljka.

To su samo poruke i poruke. Sve živo pričaju. Najgore je što se tiče Aleksandre, neki stariji ljudi, brkati, spavala sa onim, bila u Nemačkoj, ovom liže šu**k. Ljudi mi stvarno šalju slike, neki me i zovu. Najviše za Aleksandru, ali sam najviše poruka dobio da budem sa Aleksandrom. Možda bi bilo najbolje, ali ne mogu da budem sa njom. Kada se sve dešavalo na početku, ima svakakvih klipova, mogao sam, ne mogu. Prema Dejanu nisam imao neko mišljenje, zauzeto ne diram, osim ako ti meni ne počneš. Dolazi se do inata i kompleksa, to me više ne radi. Sa Majom i Aleksandrom ne može biti samo onaj koji nije pokušao. Kad može brkati, mogu i ja – rekao je Brajlović.

Ružno je da pričaš tako o Maji za kojom si bio toliko lud – pitala je Dušica.

Zar nije ružno da može da bude svako sa tobom? Da li bi ti ili neko dozvolio sebi da budeš sa svima? – rekao je Bilal.

Ja ne bih, ali se ovde ne radi o meni. Kada si stupio u vezu sa Majom, znao si ko je, opet si se zaljubio u nju, kada si video da flertuje sa nekim, sada je ona najgora – rekla je Dušica.

Svaka druga osoba koja me sretne, pita me za Maju, a svaka peta mi je rekla:”Znao si kakva je”. Kunem vam se Bogom, nisam znao da je toliko luda. Mogu se apsolutno postaviti kako ja hoću, ali zamislite kako je meni bilo, stvarno sam je voleo i gledao ono?! Bio sam sa njom jer sam verovao da neće to uraditi – rekao je Bilal.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

POVEZAN VIDEO:

PINK.RS