Početna Sport Najzgodnija odbojkašica svijeta i njena sestra ponizile Nejmara

Najzgodnija odbojkašica svijeta i njena sestra ponizile Nejmara

Kej Alves (Key) je brazilska odbojkašica koja je poznata po tome što je odlučila da napravi profil na platformi za odrasle OnlyFans gdje zarađuje mnogo više novca nego od sporta kojim se bavi.

Alves ima skoro osam miliona pratitelja na Instagramu, među njima je i znatan broj slavnih fudbalera pa se ponekad zna desiti i da dobije neku nemoralnu ponudu.

Ova 23-godišnjakinja je odlučila da ispriča kako je najpoznatiji brazilski fudbaler Nejmar (Neymar) pokušao da odvede nju i njenu sestru blizankinju u krevet.

Kej je otkrila da se pretvarala da normalno razgovara sa Brazilcem da bi kasnije njena sestra Kejt (Keyt) izašla s njim.

– Znate li šta je rekao? “Ko zna, možda završim s obje”.

– Moja sestra i ja, razgovaramo o svemu, je li on stvarno mislio da to neću spomenuti? Sada, da joj nije poslao poruku, da je poslao samo meni, onda bih ja već bila u Parizu.

Kej je zatim otkrila da poznaje sve Nejmarove prijatelje, ali još nije upoznala 31-godišnju brazilsku zvijezdu zbog njegovog pretrpanog rasporeda.

Kej ima 7.9 miliona pratitelja na Instagramu, a aktivna je i na OnlyFansu, gdje pretplatnicima naplaćuje 16 eura mjesečno.

Kejt s druge strane nema toliko popularan profil kao njena sestra jer je prati solidnih 1.8 miliona pratitelja na Instagramu.

 

Izvor: Avaz